Danny Kent és el nou campió del món de Moto3 creuant la línia de meta en novena posició una cursa que guanya Oliveira

El Regne Unit està d’enhorabona, i es que Danny Kent és el nou campió del món de Moto3. Molts pilots britànics han aterrat al Campionat del Món tractant d’aixecar el títol de campió, però pocs ho han aconseguit. L’últim data l’any 1977, quan el llegendari Barry Sheene va fer-se amb el de 500cc. Des d’aleshores, una travessia pel desert que ha durat 38 anys.

No ha estat gens fàcil pel pilot del Leopard Racing. Ha sortit des de la 18ª posició de la graella i el portuguès Miguel Oliveira, el seu rival per conquerir el títol, s’ha col·locat a la primera posició a la primera corba. Al britànic li valia ser 14è, i calculadora en mà no ha volgut assumir riscos.

Tot i que Oliveira ha guanyat la cursa sobre la seva KTM, únic resultat possible per poder lluitar amb Kent pel títol, el britànic ha acabat emportant-se la corona després d’una última volta en la que Hiroki Ono, el seu company d’equip, l’ha sobrepassat amb una maniobra un pèl arriscada. Ha acabat creuant la bandera a quadres novè.

Danny Kent és el nou campió del món de Moto3. El Regne Unit ho celebra, deixant enrere els 38 anys en blanc al campionat del món de motociclisme. God save the Queen!