Filtrades fotografies de les Google Glass 2 Enterprise Edition

Google Glass tindrà segona edició, així es demostra en les curioses imatges que s’han filtrat d’aquest nou dispositiu, que és extremadament semblant a la seva versió anterior.

Google ha decidit nomenar al seu nou dispositiu com Google Glass 2 Enterprise Edition, i seran dedicades directament al món dels negocis i la indústria.

Les noves Google Glass seran una eina d’utilitat per a molts empleats en una àmplia varietat de comerços, sent així l’única esperança de vida per al projecte, atès que la idea principal s’ha anat dissolent amb el pas del temps, el poc interès i les poques esperances de vendes que se li auguraven han marcat el camí a seguir.

Google Glass 2

Imatges que ens demostren una mica el canvi

Ara ens arriben imatges filtrades gràcies a la FCC, l’organització que regula les telecomunicacions als EUA, i revelen dades interessants. Les noves Google Glass 2 Enterprise Edition són pràcticament iguals als dibuixos que es van veure fa unes setmanes en patents registrades per part de Google.

Han passat de ser unes ulleres a una única peça que només es col·loca en una orella, fet que ens fa dubtar sobre la seva ergonomia, comoditat i estabilitat.

D’altra banda, veiem que la secció enganxada a l’orella que inclou els auriculars ha estat reforçada, mostrant un aspecte més robust i gran, potser a causa que les Google Glass eren propenses a trencar-se per aquesta zona.

Google Glass 2

Com a novetat, les noves Google Glass incorporaran un llum vermell frontal, que s’activarà quan s’iniciï la càmera, d’aquesta manera s’assegura preservar la privacitat dels que envolten l’usuari. A més són impermeables i estan protegides contra la pols. El dispositiu és totalment regulable perquè els usuaris trobin la comoditat màxima.

Segons la mateixa font, les Google Glass 2: Enterprise Edition tindran un processador Intel Atom, major durada de la bateria, millor gestió de la calor i millors connexions amb xarxes WiFi. També hi haurà una bateria externa que es connectarà amb imants.