Google llança el segon previ d’Android N per als dispositius Nexus

En el llançament del primer previ d’Android N, Google va afirmar que llançaria una actualització cada mes fins a arribar a la seva versió final, que serà a l’estiu. Cadascuna de les actualitzacions mensuals estan enfocades a la correcció de bugs, aconseguint així arribar a una versió final molt polida.

Android N Preview 2

D’aquesta manera, avui ha estat el dia escollit per Google per llançar la segona versió del previ per a desenvolupadors d’Android N amb imatges de fàbrica disponibles, gràcies a això, tots aquells que ja tinguin Android N en un Nexus, rebran l’actualització via OTA en els pròxims dies.

La nova versió arribarà amb el número de build NPC91K, i serà compatible amb els Nexus 5X, 6P, 9, 9LTE i Pixel C. La versió estarà disponible de forma oberta a tot aquell que vulgui provar les noves característiques d’Android, no cal cap tipus d’invitació.

Android N Preview 2

Les característiques d’aquest segon previ, a part d’anar corregint bugs, són la inclusió de l’API de renderitzat Vulkan 3D, accessos directes al launcher i una nova sèrie de emojis (Unicode).

De moment, es desconeix el nom real d’Android N, nom que serà revelat en el proper Google I/O 2016, on es presentarà la versió final d’aquesta nova gran actualització d’Android.