Google no es rendeix amb els seus Glass

  0
  Google no es rendeix amb els seus Glass

  Google no es rendeix amb els seus Glass

  Ja té un model amb un prisma més gran i nova CPU

  Tots sabem com és Google per a certs projectes que no funcionen, que no li tremola el pols a l’hora de tallar-los el cap i deixar-los ben guardats en un calaix, però alguna cosa ha de tenir els seus cèlebres Glass perquè les estigui donant una segona oportunitat. I en aquestes estem perquè ha transcendit que alguns dels components van a canviar sensiblement, mireu.

  Un prisma molt major

  Les noves Google Glass que estan en preparació es van a cridar Entreprise Edition i el primer que van a fer és modificar un dels components més icònics de les ulleres, aquest prisma capaç de projectar davant del nostre ull la imatge que genera el mini-ordinador que porta instal·lat.

  Com podeu veure per la informació desvetllada pel portal 9to5Google, en la versió que està desenvolupant Google la grandària és més gran, a diferència de les Explorer Edition que són les que es van estar venent (per invitació i a EUA bàsicament) fins fa uns mesos.

  Google no es rendeix amb els seus Glass

  D’aquesta forma ja és possible percebre algunes d’aquestes modificacions que Google va prometre fa un temps quan va treure dels focus a un dels seus projectes estavella per fer-li un volt, arribant fins i tot a assignar-li a enginyers que han estat en el desenvolupament d’altres productes d’èxit adquirits pels de Mountain View com el termòstat Nest.

  Major eficiència, més bateria

  L’altra de les parts que han canviat en les Google Glass té a veure amb el xip que usa. Els americans s’han decantat per un Intel Atom per aconseguir una major eficiència energètica que els permeti estalviar bateria i allargar l’autonomia del wearable disposant d’un rendiment superior al d’un smartwatch.

  Així i tot, les mateixes fonts que parlen d’aquests canvis conjeturan amb l’existència d’un model que portaria una bateria extra muntada en les ulleres per oferir més hores d’ús al llarg de tot un dia, ja que, recordem, un dels talons d’Aquil·les de les velles Glass tenia a veure amb el consum elevat d’energia, que impedia una autonomia mitjanament operativa.

  És més, la setmana passada es va poder veure passant per la FCC un gadget amb nombre de model A4RGG1 que venia etiquetat simplement com un dispositiu Bluetooth capaç de connectar-se a xarxes Wifi 802.11a/b/g/n/ac en les bandes de 2,4 i 5 GHz.