Google rebaixa un 25% el preu de la tauleta Pixel C per a desenvolupadors (o no)

Fa unes setmanes, Google oferia un descompte a tots aquells desenvolupadors que volguessin comprar la seva tauleta Pixel C per així animar-los a treballar amb Android N, encara que tenia com a limitació territori Nord-americà.

Ara, Google ha decidit estendre aquest descompte a Espanya, i tant si ets desenvolupador o no, pots aconseguir un 25% de descompte respecte al preu habitual a la tauleta Pixel C.

Pixel C

El preu de la Pixel C en la seva versió de 32 GB és de 499 euros que amb el descompte aplicat es redueix a 374 euros, la versió de 64 GB té un preu de 599 euros però la podem aconseguir per 449 euros.

Per desgràcia, el teclat no obté cap descompte respecte al preu original, tot i així, gràcies al descompte de la tauleta, podrem fer-nos amb el pack complet pel mateix preu.

El descompte, en principi, està dirigit a desenvolupadors, però Google (no sabem si per error), permet que qualsevol s’aprofiti d’aquest descompte, l’únic que hem de fer és introduir una adreça de correu electrònic a la pàgina de desenvolupament, i en poc temps obtindrem un enllaç per fer-nos amb la tauleta amb descompte aplicat.

Pixel C

Aquesta promoció està encaminada perquè els desenvolupadors provin la versió Android N, que portarà com a novetat la característica de pantalla dividida, de manera que Google espera que els desenvolupadors elaborin aplicacions que aprofitin aquesta funció.