GoPro entra al mercat dels drones amb el seu GoPro Drone

  0
  GoPro prepara el seu GoPro Drone | Diari Català

  GoPro prepara el seu GoPro Drone | Diari Català

  GoPro ensenya les primeres captures del drone en què treballen

  Era un secret a veus que GoPro està treballant en un nou GpPro Drone per entrar en aquest mercat i ara ja podem veure del que serà capaç. GoPro entrarà molt aviat en el mercat dels drones, la peça que els faltava per complementar a les seves càmeres d’acció.

  Si es parla de càmeres d’acció, es pensa en GoPro, és així, i gràcies a la tremenda qualitat que han assolit, juntament amb les seves reduïdes dimensions, són l’opció més encertada per acoblar a un drone.

  Les càmeres GoPro són presents en un gran nombre d’activitats i també tenen el seu lloc en el món dels drones a oferir càmeres molt compactes amb gran qualitat d’imatge. La companyia vol també ficar-se en aquest mercat amb el seu propi GoPro Drone i ha revelat el primer vídeo gravat amb ell, tot i que encara no sabem quin aspecte tindrà.

  Així, GoPro va per DJI, una de les empreses líders en aquest sector i per a mostra ens deixa un primer vídeo de l’estabilitat que tindrà el seu model.

  Màxima estabilitat: ni una tremolor amb el GoPro Drone

  El GoPro Drone compta amb un sistema d’estabilització integrat, de fet el vídeo que han mostrat no està editat per estabilitzar per programari i els resultats són bastant espectaculars.

  No hi ha detalls, ni imatges ni possibles especificacions, però el quadcopter GoPro Drone, arribarà a la primera meitat de 2016. La companyia sap que poden rascar vendes en un mercat com aquest, sobretot sabent l’enorme ús que tindrà en l’àmbit professional.

  Una cosa tenen clara: el seu model aconseguirà gravar vídeos amb una suavitat increïble. Ja hem vist amb anterioritat sistemes d’estabilització integrats en drones, però atents al vídeo:

  Les imatges han estat captades amb una GoPro Hero4 i volen deixar molt clar que no s’ha utilitzat cap tipus de programa en postproducció per corregir les possibles vibracions.

  De moment el GoPro Drone és un prototip en desenvolupament, però por ens fa pensar en el possible preu (sobretot si tenim en compte que alguns “simples” accessoris per les seves càmeres ja van un pic). Mentre arriba al Mercano, no està de més recordar els últims productes presentats per DJI.

  Aquest és el primer vídeo des del  GoPro Drone, i és tremendament estable.

  Per desgràcia, al vídeo no podem veure cap detall del drone en si per conèixer detalls com si integrarà la seva pròpia càmera o si utilitzarà un dels models que la companyia té al mercat, cal no oblidar que el seu últim llançament, la GoPro Hero 4 Session, és un model molt compacte que no desentonaria gens ni mica en un drone.