El Govern demana reunió a Rajoy

0
Mariano Rajoy Govern espanya
Mariano Rajoy, en una compareixença | Foto: Europa Press

La Generalitat emplaça al president espanyol en funcions a posar data a la reunió amb Puigdemont

El Govern català ha fet arribar aquest dimarts una petició al cap de gabinet de Mariano Rajoy, Jorge Moragas, una petició per a que el president espanyol en funcions posi data a una reunió amb el president català, Carles Puigdemont.

Unes possibles noves eleccions el 26J a Espanya li donen encara més sentit a aquesta reunió, ja que Mariano Rajoy continuaria sent, en aquest cas, l’interlocutor principal del govern en funcions espanyol com a mínim per tres mesos més.

Des de la Generalitat s’espera que la trobada tingui contingut i s’abordi la relació entre Catalunya i Espanya. L’executiu català no vol que sigui una reunió protocol·lària i, en aquest sentit, està obert a que aquesta trobada sigui a Barcelona o a Madrid i quan Mariano Rajoy pugui. “Hi ha plena disponibilitat del Govern català per parlar”, va manifestar aquest dimarts la portaveu del Govern català, Neus Munté.

 

Compartir
Article anteriorPreservar l’ús de la llengua
Article següentL’expresident de Rockstar North presenta una demanda a Take-Two
Adrián Caballero
Redactor en cap. Periodista especialitzat en política amb experiència a mitjans com El Temps, Tribuna Interpretativa i Report.cat, entre d'altres. [email protected]