La Lliga de Futbol Professional exigeix al FC Barcelona crear una grada d’animació, que s’ubicarà a la primera graderia del Gol Nord

Era una de les propostes de la directiva de Rosell durant la campanya electoral, però al final va quedar en res. Ara, i a petició de la Lliga de Futbol Professional (LFP), el FC Barcelona aprova complir el requeriments del màxim organisme del futbol espanyol: la creació d’una grada d’animació per la propera temporada.

El projecte, anomenat Espai Barça, aglutinarà en un mateix sector els diferents grups d’animació que a dia d’avui es troben repartits per les graderies de l’estadi. El col·lectiu d’afeccionats s’ubicarà a la primera graderia del Gol Nord i comptarà amb forts controls d’accés, entre els quals destaca el control d’empremta digital.

Tanmateix, el FC Barcelona ha anunciat els requeriments per a que una persona pugui formar part de la grada d’animació: soci del Barça, major de 16 anys i amb una antiguitat mínima com a soci de tres anys. El sistema d’accés i control biomètric s’implementa per l’obligació de formar part d’un llibre de registre.