L’estudi s’engega aquest mes de maig amb l’objectiu de fer un diagnòstic complet de l’escolarització a la ciutat a Primària i Secundària

L’Ajuntament de Granollers ha encarregat un estudi a la Fundació Jaume Bofill, que ho portarà a terme el grup Globalització, Educació i Polítiques Socials (Geps), per elaborar un mapa escolar de la població.

L’objectiu és fer un diagnòstic complet de l’escolarització a la ciutat a Primària i Secundària, a més també abordarà qüestions com la distribució dels alumnes per centres en funció de les seves característiques socioeconòmiques i culturals, ha informat l’Ajuntament en un comunicat.

El resultat de l’estudi es preveu que inclogui un conjunt de propostes d’intervenció educativa a diferents nivells, tenint en compte tots els actors municipals.

El director del Departament de Sociologia de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), Xavier Bonal, dirigirà un equip d’investigació d’aquest encàrrec del consistori vallesà.

L’estudi ha arrencat aquest mes de maig i tindrà una durada d’un any, que tindrà el seguiment del Consell Escolar Municipal i la seva comissió de mapa escolar.