Graziano Rossi: “Els organitzadors del Campionat són espanyols”

0
Graziano Rossi:
Valentino Rossi amb el seu pare Graziano
Graziano Rossi: "Els organitzadors del Campionat són espanyols"
Valentino Rossi amb el seu pare Graziano

Graziano Rossi també creu que Màrquez vol evitar que el seu fill guanyi el Campionat

Moltes han estat les veus que fins ara han parlat de l’incident entre Rossi i Màrquez però avui tenim les declaracions de Graziano Rossi, pare de Valentino Rossi.

Graziano Rossi, en declaracions a l’Agència Ansa, ha parlat sobre com ha acabat l’episodi entre el seu fill i Marc Màrquez durant el Gran Premi de Malàisia disputat ahir diumenge: “Els organitzadors del Campionat són espanyols (en referència a Dorna) i han permès que Màrquez continués lluitant amb Valentino com ja va passar a Austràlia. Crec que és un assumpte molt seriós.” La seva acusació és molt directa i assegura que tot està tramat expressament per perjudicar al seu fill: “Estic molt decebut. Si jo fos pilot, no em sentiria gens protegit després d’alguna cosa així. Els amos d’aquest esport són els espanyols que han permès a Màrquez aconseguir el seu únic objectiu que no era un altre que evitar la victòria de Valentino.”

Així doncs, Graziano Rossi segueix la línia de declaracions començada per Valentino on deia que l’únic objectiu de Màrquez era impedir que ell guanyés aquest Mundial en favor de Jorge Lorenzo.

Està clar que tot aquest enrenou anirà per llarg i, fins que no acabi aquesta temporada, tindrem material a dojo.

Font: Sportyou