VIDEO - Cistella decisiva a Grecia... en propia! - Diari Catala
El Kifissia va acabar pagant l'estranya decissió del seu jugador | FOTO: ArisBC

En un duel de playoff de la lliga de Grècia entre el Kifissia i l’Aris de Salónica els visitants forcen una pròrroga gràcies a una cistella en pròpia

La lliga de Basket de Grècia va viure una jugada insòlita aquest dissabte en un partit de quarts de final del playoff. Es disputava el segon enfrontament d’una sèrie al millor de tres entre el Kifissia i l’Aris de Salónica, amb avantatge pels segons després de guanyar el primer duel. Amb l’eliminatòria a la pista del Kifissia, els locals van treballar-se la victòria i guanyaven 95-93 a falta de cinc segons per al final de la pròrroga.

Jerel McNeal, de l’Aris de Salónica tenia dos tirs lliures per empatar el marcador, però després d’errar el primer va llençar el segon a fallar, amb l’objectiu d’intentar agafar un rebot i tenir opcions d’igualar l’electrònic. El rebuig va ser per Dante Stiggers, del Kifissia, que la va passar al seu company Jermaine Marshall… i aquest va anotar en pròpia. Després de l’eufòria visitant els atenesos van lamentar aquesta acció, ja que a la segona pròrroga van acabar perdent el matx i l’eliminatòria, acabant el xoc amb un 103-108.