El grup barcelonès presentaran a Marina el seu nou disc ‘El poeta Halley’

Després de l’èxit que van aconseguir amb el singleFantastic shine per col·laborar amb la seva música a un anunci d’una marca de cervesa coneguda, el grup barcelonès Love of Lesbian arriba ara Barcelona (a la Sala Razzmatazz) per presentar el seu nou projecte discogràfic: ‘El poeta Halley’.

Els membres de Sant Vicenç dels Horts tornen al mercat discogràfic amb un programa de cançons màgiques i psicotròpiques. ‘El Yin y el Yen‘, ‘Bajo el volcán‘, o bé, ‘Cuando no me ves son part de les cançons que conté aquest nou àlbum “arriscat i expansiu”, segons l’ha definit Santi Balmes (el vocalista del grup) en les seves últimes entrevistes.

“Hem intentat que sigui com ficar-te en un món i a partir d’aquí que et peguis un bon viatge i que al final et preguntis on estàs”, ha explicat el cantant de la banda  que, també, desitja que els propers 28, 29 i 30 d’Abril, als concerts que oferiran a la Sala Razzmatazz a la zona del metro Marina, la gent gaudeixi de l’espectacle que han preparat per als seus incondicionals fans.

La marca ‘Love of Lesbian‘ és símbol de seguretat i confiança. I és que porten gairebé 20 anys ja en això i, a més, el gruix del seu públic s’ha incrementat en els últims set darrers anys, convertint-los en grup de referència en qualsevol festival de música.