Els berguedans ja preparen nou disc amb vent de cara a l’estiu

El grup de rock de Berga anomenat ‘Brams’ es troben a punt de pujar de nou als escenaris. I és que la banda s’ha reunit a Granollers per preparar el seu nou Tour musical d’aquest any, segons ha informat l’Ajuntament en un comunicat.

La banda està assajant, des de dimecres passat en l’equipament cultural de la Sala Nau B1 de Roca Umbert, fins al 31 de març. Aquest será el dia clau pel seu tret de sortida d’actuacions i la primera parada és a la Sala Dresden de Cerdanyola del Vallès. Pel seu últim assaig general, de fet, van convidar a deu seguidors mitjançant un sorteig per Internet.

Les cançons de la gira ja es troben seleccionades i es basaran en els seus últims dos projectes discogràfics: ‘Oferta de diàleg’ del 2010 i ‘Anem tancant les portes a la por’ del 2014.

Però Brams no es quedaran només en aquesta iniciativa. I és que el grup, té previst un nou disc de cara a l’estiu amb novetats musicals com la incorporació d’una banda de vent formada per gent que ha col·laborat alguna vegada amb ells. Si voleu mirar la seva agenda, les seves pròximes parades catalanes són el 9 d’abril a Navàs (Barcelona), el 14 de maig a Felanitx (Mallorca) i el 25 de juny a Sant Joan de les Abadesses (Girona).