Els diables i diablesses sortiran al carrer ballant amb foc i tabals

Van néixer l’any 1994 i ara són un referent per les festes del barri de Les Corts a Barcelona, plena de foc i entremaliadures. I és que la companyia ‘Els Diables de les Corts’, compleixen aquest dissabte 22 anys en actiu i ho volen celebrar amb una gran festa.

Realitzaran un gran Correfoc en companyia d’altres colles amigues com són la Kinta Forca, les Gàrgoles de Foc de Banyoles, i les Diablesses i Diables de Sarrià. L’esdeveniment començarà a les 21.40 h i travessaran els llocs emblemàtics de la Plaça Comàs, Plaça Concòrdia, Doctor Ibáñez, Joan Gamper, Doctor Ibáñez i finalitzarà la celebració a la Plaça Concòrdia.

Ja, cap a la nit, es farà un ritual de foc amb els tabalers i tabaleres per la Porta de l’Infern i una Ceptrotada (espectacle amb petards i bengales al carrer) amb totes les colles que durarà fins a altes hores de la matinada.

L’espectacle pirotècnic des de l’església del Remei i la traca final posaran punt final a les actuacions de les colles. La celebració finalitzarà amb la revetlla de cloenda a càrrec de PD Duranium.