Els osonencs llencen el seu nou treball a finals d’abril

Una de les seves lletres diu “Venen els núvols i s’emporten el sol, venen els núvols i canten els caragols, potser cauran, però de moment, venen els núvols i canten els caragols”. I és que, actualment, la humanitat no sabem si realment els caragols cantaran algun dia, però el que sí tenim clar és que el grup que ha compost aquesta lletra per una de les seves cançons, Oques Grasses, sí canten i ara, a més, tornen al panorama musical amb un nou disc.

Es titula ‘You Poni’ i el grup osonenc l’estrenarà el pròxim 22 d’abril en línia a la seva plataforma digital. ‘Si un dia no hi som’, ‘Fer-te feliç’, o, ‘Amiga de ningú’ i la resta de temes del nou projecte es podran escoltar gratuïtament a YouTube i a Spotify.

Després de triomfar amb l’àlbum d‘Un dia no sé com’ (2012), Oques Grasses volen repetir l’èxit amb aquest nou provocador projecte. El primer contacte amb el públic tindrà lloc dissabte 30 d’abril.

Aquell dia Oques Grasses celebrarà un concert a la Sala Salamandra de l’Hospitalet de Llobregat per presentar els temes del seu últim treball. Els osonencs ja tenen programats una desena de concerts arreu dels Països Catalans i també una parada per les illes britàniques el 12 i 13 de maig a Londres i Cardiff.