Una vegada finalitzat el Thermaltake CaseMOD 2015, Thermaltake anuncia els 3 primers guanyadors de la 2015 Thermaltake CaseMOD Invitational Season 2, felicitacions als 3 guanyadors

Guanyadors del Thermaltake CaseMOD 2015 | Diari CatalàL’esdeveniment Thermaltake CaseMOD 2015 compta amb deu dels millors modders de caixes del món, d’Estats Units, Regne Unit, Filipines, Canadà, Rússia, Austràlia, França, Tailàndia i Alemanya. Els concursants utilitzen diferents components de refrigeració líquida Thermaltake per transformar la caixa Thermaltake Core X9 E-ATX Cub en una nova creació.

La 2015 Thermaltake CaseMOD Invitational Season 2 ha finalitzat, i hi ha finals de novembre es van donar a conèixer els 3 primers guanyadors. Els guanyadors són Jesse Palau de les Filipines (primer premi: US $ 6000); Mathieu Heredia de França (segon premi: US $ 5000); i Maxim Kisin de Rússia (tercer premi: US $ 4000). Els seus MODs es mostraran a la sala d’exposició de Thermaltake al CES 2016 a Las Vegas, Nevada.

Kenny Lin, director general i president Thermaltake, va dir:

2015 Thermaltake CaseMOD Invitational Season 2 és l’esdeveniment internacional modding de l’any. Els participants d’aquesta edició, destacaven tots per la seva gran qualitat, el que portar a l’esdeveniment a un gran nivell. Thermaltake desitja felicitar els tres guanyadors i agrair a tots els modders la participació en aquest esdeveniment

Conegui als guanyadors:

1.- Jesse Palau.

Un modder professional de Les Filipines, Jesse va construir una rèplica d’un Tanc no tripulat, prenent d’inspiració les armes militars reals, i els seus jocs favorits GI Joe i Modern Warfare.

Segons explica Jesse.

La idea se’m va ocórrer després de llargues hores d’estudi de la X9 Thermaltake Core. Tot d’una, vaig decidir convertir-lo en un tanc. Sense planificació, simplement pur instint i força de voluntat. Va ser un gran salt per a mi, ja que mai vaig fer res d’aquesta magnitud. Tot el que tenia eren les imatges recollides d’internet. Però vaig posar en marxa la maquinària, em vaig posar mans a l’obra i no hi havia res que em parés. I el resultat, va ser el campió.

2.- Mathieu Heredia.

El francès Mathieu, va fer ús de plaques d’alumini i una Core X9 a 90 graus, li va dedicar una temàtica en color blanc i blau amb unes línies netes i estèticament agradable.

L’experiència va ser molt estimulant! He treballat amb bons productes, malgrat el treball intens i el desafiament d’arribar a la final, vaig aconseguir crear el X9 Core tal com estava previst. Realment vull agrair a Thermaltake per la increïble oportunitat de formar part d’un gran concurs! I gràcies a tot el personal Thermaltake pel suport brindat durant el període de l’esdeveniment, de respondre a les meves preguntes, per ajudar-me a trobar productes de qualitat aptes per a la construcció del meu projecte.

3.- Maxim Kisin.

El modder rus Maxim (sobrenom Max) amb el seu projecte anomenat LEGACY, es va inspirar en la pel·lícula TRON Legacy. Molts dels components van ser dissenyats per el mateix, incloent-hi els blocs d’aigua de CPU i GPU. El xassís en si va ser tallat d’una Core X9 Cube i va fabricar a mà una torre nova.

En general m’agrada bastant els productes de Thermaltake. X9 Core dóna molt de si per a la creativitat. Moltes parts desmuntables que es poden reorganitzar per crear diferents dissenys. Gràcies a les persones que em van ajudar i van treballar amb mi. Si tinc una altra oportunitat, estaré encantat de tornar a cooperar amb Thermaltake.

Marcs de la Perfecció.

Els modders es van centrar en tres punts principals per a les seves creacions incloent funció, estil i el seu LCS Loop. Va ser molt difícil decidir qui anava a ser el gran vencedor de l’esdeveniment, però al final del dia només vam poder triar un guanyador! Després de dues setmanes de votacions, tots els vots apuntaven a Jesse, Mathieu i Max.

2015 Thermaltake CaseMOD Invitational Season 2 va finalitzar amb èxit i van agraí als seus patrocinadors Newegg, ASUS i AVEXIR per fer possible aquest segon esdeveniment.

Finalment, ens agradaria donar les gràcies a tots els modders que van participar en aquest esdeveniment, tothom va fer un treball fantàstic!

Aquí teniu un repàs al 2015 Thermaltake CaseMOD Invitational Season 2 Mods i Llista de Guanyadors:

Pot trobar més informació sobre el 2015 Thermaltake CaseMOD Invitational Season 2 a http://casemod2015.thermaltake.com/SEASON2/home.html