Guardiola: “El Barcelona és l’equip més fort del món”

0

Malgrat la victòria a Old Trafford en el derbi de Manchester, el tècnic ha apuntat que van fer “coses bones i dolentes”

L’entrenador del Manchester City, Pep Guardiola, s’ha referit al FC Barcelona com “l’equip més fort del món” i ha explicat que, malgrat el seu bon començament de temporada, els ‘citizens’ estan “lluny d’arribar al màxim” nivell al qual aspiren amb la plantilla de la qual disposen aquest curs.

“Ha estat un plaer entrenar al Barcelona i al Bayern Munic. Per la seva història estan acostumats a arribar a les semifinals, però el City no. Mancini ens va ajudar donant els primers passos i Manuel (Pellegrini) va fer un gran treball i va arribar a semifinals. Ha tingut la mala sort de trobar-se dues vegades al Barcelona, l’equip més fort del món”, ha analitzat Guardiola davant de la premsa.

Malgrat la victòria a Old Trafford en el derbi de Manchester (1-2), el tècnic ha apuntat que van fer “coses bones i dolentes” en la quarta jornada de la lliga anglesa, però que “solament són tres punts”.

“Estem contents, per descomptat, però hem de millorar. Estem lluny d’arribar al màxim al qual aspirem amb aquest equip. Per competir amb els millors equips a Europa i la Premier League hem de millorar”, ha avisat.