L’extrem andalús pel qual suspirava Luis Enrique ha estat anunciat oficialment com a nou jugador de l’equip anglès

Manuel Agudo ‘Nolito’ és el nou fitxatge del Manchester City de Pep Guardiola per a les pròximes quatre temporades, segons ha confirmat el Celta de Vigo, que ha arribat a un acord amb el club anglès pel qual aquest ha adquirit els drets federatius de l’andalús per la quantitat fixada en la clàusula de rescissió del jugador, 18 milions d’euros.

“El Manchester City ha arribat a un acord amb el RC Celta per adquirir els drets federatius de l’atacant Manuel Agudo ‘Nolito’ per la quantitat fixada en la clàusula de rescissió del jugador. El futbolista andalús militarà la temporada vinent en el conjunt anglès”, expressa el comunicat emès pel club gallec.

Així, el Celta ha volgut agrair el “compromís, professionalitat i l’absoluta lliurament” de Nolito durant les tres temporades que ha militat a l’equip celeste i li desitja “el més gran dels èxits” en la seva nova etapa, “tant en el professional com en el personal”. El gadità ha anotat 39 gols en 103 partits amb el Celta de Vigo.

D’aquesta manera, el gadità tornarà a estar baixos les ordres de Guardiola, amb qui ja va coincidir al FC Barcelona tres anys (2008-2011) i juntament amb qui intentarà consolidar el projecte milionari del Manchester City, que no acaba d’arribar al nivell esperat.