Guardiola creu que Del Bosque és l’adient

1
Guardiola va recolzar al seu company de professió Vicente del Bosque
Pep Guardiola, entrenador del Bayern Munich. REUTERS
Guardiola va recolzar al seu company de professió Vicente del Bosque
Pep Guardiola, entrenador del Bayern Munich. REUTERS

L’entrenador català  considera que no hi ha cap millor per entrenar la selecció espanyola

Redacció/EP. L’entrenador del Bayern Munich, Pep Guardiola, ha assegurat aquest dimarts queno hi ha ningú millor que Vicente del Bosque” per entrenar a la selecció espanyola de futbol i va agrair que -fa uns anys- trenquessin per fi la maleïda barrera de quarts de final per conquistar Mundial i Eurocopes.

“Des de que van aconseguir trencar aquesta mítica fase de quarts de final, que altres generacions antigues no vam poder, aquesta generació va donar un salt cap endavant. És una cosa que tots els qui estem en aquest món hem d’agrair-los”, ha comentat Guardiola en declaracions ofertes a ‘Sefutbol’.

El tècnic català, que participa aquests dies a Madrid a l’II Curs de formació contínua de la Llicència UEFA, ha assenyalat a Del Bosque com una de les claus de l’èxit de ‘La Roja’. “No hi ha ningú millor que Vicente per portar la selecció”, ha dit el de Santpedor.

Finalment, l’entrenador del Bayern ha estat preguntat pel nivell de la selecció: “Seguiran estant a un alt nivell, com els últims anys”, ha afegit Guardiola, que ha dit que l’equip espanyol està a un pas de certificar la seva classificació per a l’Eurocopa de França 2016.

Pel que fa a la seva situació al seu club, el Bayern Munich, Guardiola segueix sense renovar amb l’entitat alemanya, fet que dispara els rumors de que aquest serà el seu últim any a Munich. En els últims temps, s’ha situat el de Sant Pedor a les banquetes de Manchester City i Manchester United.