Guillermo del Toro rodarà una pel·lícula ambientada en la ‘Guerra Freda’

0

Entre els pròxims projectes del director es troba la tercera part de ‘Hellboy

Guillermo del Toro | Diari Catala
Foto: Wikimedia Commons/ Guillermo del Toro/ Autor: Gage Skidmore

El cineasta mexicà, Guillermo del Toro, dirigirà a l’actriu Sally Hawkins en aquesta nova pel·lícula ambientada en la Guerra Freda, que encara no té títol oficial, i en la qual també serà productor i guionista.

Al repartiment liderat per Hawkins podria unir-s’hi Octavia Spencer, que es troba negociant la seva participació en el projecte, segons revela Deadline. Del Toro tornarà a endinsar-se en un món màgic per narrar una història d’amor ambientada als Estats Units el 1963.

De moment no han transcendit més detalls sobre aquesta misteriosa pel·lícula, el rodatge de la qual està previst que comenci a l’estiu i que produirà l’estudi Fox.

Entre els pròxim projectes com a director de Guillermo del Toro es troben el tercer lliurament de ‘Hellboy‘ o una nova adaptació del clàssic ‘Pinotxo‘. En els últims mesos, el cineasta ha intentat tirar endavant el segon lliurament de ‘Pacific Rim‘, que finalment dirigirà Steven S. DeKnight (showrunner de ‘Daredevil’ i creador de ‘Spartacus’).

Per la seva banda, Sally Hawkins estrenarà aquest any ‘Maudie‘, un drama que protagonitzarà al costat d’Ethan Hawke. L’actriu ha participat en títols tan dispars com ‘Blue Jasmine‘, pel qual va obtenir una nominació a l’Oscar, ‘Godzilla‘ o ‘Paddington‘.

Pel que fa a Octavia Spencer, la guanyadora de l’Oscar per ‘Criades i senyores‘ té pendent d’estrena ‘Gifted‘, una pel·lícula en la qual ha treballat al costat de Chris Evan. Pròximament també la veurem a ‘The Shack’ i ‘Hidden Figures’.