Guti ataca al FC Barcelona i a l'Atletico de Madrid - Diari Catala
L'ex-jugador madrileny va escalfar l'ambient del derbi amb unes declaracions en un acte publicitari | FOTO: Europa Press

En un acte publicitari previ al derbi madrileny l’exjugador del Real Madrid Guti va carregar durament contra els jugadors blaugranes i blanc-i-vermells

José María Gutiérrez, popularment conegut com Guti, mai ha deixat indiferent a ningú amb les seves declaracions i un cop més ha tornat aixecar polèmica amb uns comentaris sobre els màxims rivals del Real Madrid, el FC Barcelona i l’Atlético de Madrid. En un acte publicitari previ al derbi de la capital l’exjugador blanc va qüestionar la qualitat dels jugadors del club matalasser, alhora que va acusar als blaugranes de ‘fer teatre’.

¿Si fitxaria algun jugador de l’Atlético? Em costaria molt, la veritat, no en veig cap que pugui jugar al Real Madrid en aquests moments”, va afirmar Guti, que va comentar que “a la meva època anar al Calderón era un partit fàcil entre cometes. Ara amb el ‘Cholo’ les coses estan molt més complicades”.

Per al preparador argentí també va tenir paraules i es va referir a unes declaracions d’aquest sobre que la lliga estava perillosament preparada per al Real Madrid, assegurant que “Simeone és molt bon entrenador, però d’endeví en té poc. Estan afavorint molt més al FC Barcelona amb penals injustos, fores de joc…”.

Tampoc va estalviar crítiques cap al conjunt català, del qual va assegurar que els seus jugadors “fan teatre”. “Els jugadors del Barça fan teatre. Neymar, Jordi Alba i Dani Alves no és que es tirin, però exageren més del compte quan els hi fan falta. Neymar es mereix un Oscar al millor actor per tantes pel·lícules que ha fet”, va sentenciar Guti.