Guy Martin no participarà al Tourist Trophy en 2016

0
Guy Martin - Diari Català
Guy Martin
Guy Martin - Diari Català
Guy Martin

Un gran pilot de les curses on road, espectacular com pocs

Guy Martin, un dels pilots més carismàtics i estimats que han donat les illes britàniques, ha declarat a la seva nova autobiografia (no és la primera que escriu) ‘When you dead, you dead’ (‘Quan morts, morts’) que no correra el pròxim TT de l’Illa de Man, la que és sense dubta ‘la seva’ cursa….

 

Guy Martin 4Ni tampoc la Norwest 200 d’Irlanda: “És com pilotar entre ziga-zagues arrodonides. M’avorreix de nassos… I ja no dic res de les rectes, perque són tan ràpides que vas sempre gas a tope. Fins a la meva àvia podria pilotar amb el gas a tope”, ha dit Martin de la cursa irlandesa.

El pilot britànic ha comentat que està negociant amb el seu equip, Tas Racing, la possibilitat de disputar la temporada pròxima excloent el TT i la Norwest 200. “Ho estic parlant amb Tas. Es tractaria de disputar la temporada sense el TT ni la Nordwest”, el que sense dubta serà tot un ‘shock’ per als seus molts fans.

Sabem que la mentalitat del pilot anglès de Lincolnshire és molt diferent del que estem habituats i que Guy no es mou per interessos econòmics (recordem que va descartar una suculenta oferta de la BBC per a ser coprotagonista del programa ‘Top gear’). Segurament Martin vol donar-se un respir o un moment de reflexió, especialment després del seu greu accident en la Dunrod 150, encara que no descarta córrer el TT al 2017: ‘Tal vegada’, comenta.

El que sí que correrà Guy Martin l’any pròxim és una duríssima cursa de mountain bike (MTB) en EE.UU., el Tour Divide, amb una distància de 2.745 milles (4.417 km), ja que és un gran amant d’aquest esport.

Font: Oficial Fan Page Guy Martin Facebook