Haier presenta les últimes innovacions tecnològiques en fred

  0
  Haier presenta les últimes innovacions tecnològiques en fred

  Haier presenta les últimes innovacions tecnològiques en fred

  Les noves tecnologies milloren significativament el rendiment i l’experiència

  Haier, marca 1 mundial de grans electrodomèstics per sisè any consecutiu, ha exhibit els seus últims productes en la fira IFA 2015 de Berlín posant l’accent en els quatre conceptes que il·lustren la filosofia de la marca: Innovació, Disseny, Qualitat i l’Usuari. A través de les seves noves i avançades tecnologies, Haier aposta fermament per la innovació, amb l’objectiu de millorar l’experiència dels usuaris. Entre els productes més innovadors que es presentaran en aquesta IFA es troba la vinoteca amb refrigeració en estat sòlid, el celler de vins més silenciosa del món, així com el frigorífic sidebyside Cube equipat amb un compressor Oilfree/sense oli que reinventa el concepte de refrigeració.

  En els últims anys, Haier ha estat reconeguda com la marca capdavantera mundial en vinotecas elèctriques i electrodomèstics de refrigeració, amb quotes de mercat que augmenten cada any a tot el món. La marca ha consolidat aquesta reputació gràcies al desenvolupament de nous productes, basant-se sempre en la innovació per consolidar i enfortir el seu lideratge en aquestes categories.

  Haier número u mundial líder en electrodomèstics de refrigeració

  Font: Euromonitor International 2014 certificacions

  · Marca N°1 mundial de grans electrodomèstics (amb un 10,2% de volum de vendes unitàries).
  · Marca N°1 mundial d’electrodomèstics de refrigeració (amb un 17% de volum de vendes unitàries).
  · Marca N°1 mundial de vinotecas elèctriques (amb un 18,1% de volum de vendes unitàries).

  [quote]“La inversió de Haier en aquests avanços tecnològics demostra la nostra determinació a ser una empresa amb un gran enfocament innovador i progressista centrada en l’usuari. Estem contínuament buscant noves formes de millorar l’experiència de l’usuari sense perdre de vista la nostra responsabilitat amb la societat i el medi ambient”va declarar Yannick Fierling, CEO de Haier Europa.[/quote]

  W020150916659227464635Refrigerador sense compressor: La innovació de Haier que conquistarà als amants del vi

  Haier ha introduït la tecnologia de refrigeració en estat sòlid al seu últim celler per oferir una experiència única i millorada.

  La vinoteca W40GDA (en exhibició en la fira IFA 2015) utilitza un nou sistema de refrigeració alternatiu: un xip en estat sòlid instal·lat a l’interior del dispositiu unit a la tecnologia Heat Pipe/Tub termosifón bifàsic/caloducto H20/C02. En comparació d’un compressor de refrigeració convencional, aquest xip electrònic pesa 25 vegades menys i és 100 vegades més petit.

  Per mantenir la seva qualitat, el vi requereix condicions de conservació i emmagatzematge molt concret, ja que el sabor pot veure’s afectat per les subtils vibracions o canvis de temperatura. El vi negre i els d’alta gamma com els vins de reserva són particularment sensibles, amb el que requereixen una òptima conservació.

  Zero sorolls, zero vibracions i zero fluctuacions de temperatura… L’avançada tecnologia de refrigeració sense compressor de Haier crea les condicions ideals per conservar el vi, com si es tractés d’una d’un celler subterrani però en la comoditat de la llar. Els usuaris poden emmagatzemar i degustar el vi sempre en les seves millors condicions.

  ZERO SOROLL…Respectant la tranquil·litat de la llar

  Els productes de refrigeració habituals utilitzen compressors amb un nivell de soroll de 38 a 42 dB. L’ús d’un xip de refredament en estat sòlid elimina la necessitat d’un compressor, la qual cosa significa que l’electrodomèstic no emet cap soroll. La reducció dels nivells de soroll en la llar és una preocupació central per a les famílies. Gràcies a aquesta nova tecnologia, els usuaris gaudiran d’una casa silenciosa.

  ZERO VIBRACIONS…Per emmagatzemar el vi en les condicions adequades

  Per mantenir la seva qualitat, el vi requereix determinades condicions d’emmagatzematge, ja que les vibracions poden ocasionar algun trastorn en la seva estructura molecular. Amb el refredament en estat sòlid, el W40GDA utilitza un component de capa fina per refredar directament mitjançant un tub bescanviador de calor. Per tant, no hi ha moviment de les peces, la qual cosa garanteix un entorn d’emmagatzematge del vi completament immòbil.

  ZERO FLUCTUACIÓ DE TEMPERATURA… per a una millor conservació i degustació del vi

  Una temperatura constant i una humitat adequada són factors indispensables per a una conservació ideal de vi. La temperatura afecta el sabor i vida útil, mentre que les variacions d’humitat poden fer que el vi s’oxidi o canviï la seva olor. El refredament en estat sòlid, utilitza el control de doble voltatge 0-36V DC perquè la fluctuació de temperatura sigui tan sol de ± 0.1 ° C i amb una humitat constant.

  A més, la tecnologia de refredament en estat sòlid que utilitza la vinoteca W40GDA té una major eficiència energètica, una vida molt més llarga i és més natural que altres sistemes de refrigeració.

  La tecnologia de tub de calor del celler utilitza com a agent de refredament CO2/H2O, un refrigerant natural puro. La taxa d’intercanvi de calor de l’aparell és vuit vegades major que la d’un bescanviador de calor comuna, de manera que l’estalvi energètic és considerable tal com reflecteix la qualificació d’eficiència energètica A. Els usuaris podran estalviar energia i respectar el medi ambient al mateix temps.

  Així mateix, el xip de refredament en estat sòlid està tancat dins d’un marc de coure altament resistent, amb una esperança de vida de 30 anys, molt superior al compressor de refrigeració o refredament tèrmic. En ser molt més petit que un sistema de refrigeració comuna, es disposa d’espai d’emmagatzematge addicional en el celler. Els usuaris podran emmagatzemar fins a 6 ampolles més en aquesta vinoteca W40GDA, que gaudeix d’un disseny ergonòmic a més prestatges deslizable per a un còmode accés.

  W020150916659227526183Un altre nou avantatge és la pantalla tàctil TFT en la part frontal de l’electrodomèstic, que s’utilitza per controlar els ajustos de temperatura (5°C20°C) i activar altres funcions. Les opcions del menú estan disponibles en diversos idiomes, amb una avançada interfície d’usuari que proporciona un funcionament clar i pràctic.

  Haier planeja introduir aquesta tecnologia al mercat en 2016, estenent el sistema de refrigeració sense compressor a altres productes de fred. D’aquesta forma, els nivells de soroll dels electrodomèstics seran més baixos que mai.

  Compressió OILFREE/LLIURE-OLI: un gran avanç a la tecnologia de refrigeració que ofereix noves possibilitats de conservació

  Haier presenta en exclusiva altra revolucionària innovació en el camp de la refrigeració als seus clients en IFA 2015. Usat en el frigorífic HTF630TDIDOG7 de la sèrie Cube, la tecnologia de refrigeració lliure d’oli de Haier garanteix una gran eficiència energètica, una millor conservació dels aliments, reduïts nivells de soroll i una durabilitat superior.

  Beneficis per al consumidor: Aliments frescos durant més temps, millor conservació, mínims nivells de soroll i major eficiència energètica

  W020150916659227572450La tecnologia OilFree permet un alt estalvi d’energia, reduint considerablement la factura energètica dels usuaris. El funcionament és senzill: amb menys rodaments, una grandària adequada dels pistons i un sistema de ressonància harmónico, es necessiten menors nivells d’energia per fer funcionar el compressor.

   

  El principal objectiu de Haier és donar resposta a les necessitats dels consumidors mitjançant l’aplicació dels resultats dels seus treballs de recerca i desenvolupament. En els frigorífics, la frescor i la conservació d’aliments són les principals preocupacions, especialment per a les famílies que emmagatzemen grans quantitats de menjar. La tecnologia de compressors Oilfree proporciona una menor variació de temperatura i per tant una òptima i millorada conservació dels aliments.

  Així mateix, la tecnologia sense oli garanteix l’absència de soroll. Aquesta nova prestació no es basa en la variació de freqüència com un compressor de velocitat variable. Com la freqüència és gairebé constant, la qualitat del so s’ha millorat a causa de la menor variació de soroll. Finalment, el nou disseny de la suspensió també redueix la vibració dels productes.

  Com funciona?

  Compressor, una de les parts més importants de qualsevol electrodomèstic de refrigeració, ha anat evolucionant durant 40 anys. Haier s’enorgulleix a presentar aquesta nova tecnologia que combina el concepte de cabal variable amb una solució lliure d’oli. Haier ofereix una garantia per a tota la vida en el compressor de refrigeració lliure d’oli dels seus frigorífics d’alta gamma, una reafirmació de la seva fiabilitat, amb una llarga durabilitat i alt rendiment.

  Els compressors convencionals posseeixen un mecanisme complex amb molts rodaments, per la qual cosa es necessita oli per reduir la fricció. Per la seva banda, el compressor lliure d’oli compta amb un sol rodament que està lubricada pel propi gas refrigerant. L’oli no és necessari gràcies al recobriment especial de la superfície.

  Al seu torn, les menors dimensions del compressor (106 x 305,7 mm x 148 mm) deixen fins a 20 litres d’espai intern addicional. Aquests es poden integrar en diferents posicions dins del frigorífic, la qual cosa resulta ideal per al disseny de nous compartiments modulars, diferents orientacions de muntatge i de transport.

  Sabies que…?

  Haier presenta la Sèrie Cube en IFA 2015: la seva última gamma de frigorífics de baix consum Side by Side, equipada amb nombroses millores com l’accés DoorinDoor, accés ràpid per a entrepans i snacks. La col·lecció ve equipada amb un gran compartiment modular ajustable amb control de temperatura variable entre + 5°C i –20°C, la qual cosa permetrà a les famílies controlar l’emmagatzematge d’aliments, optimitzar la seva conservació i acabar amb els desaprofitaments. Els models energèticament eficientsbottomfreeze” incorporen la funció Total No Frost, així com la tecnologia antibacterias ABT®.