El passat 29 de gener Haier i Diari Català van signar un acord de patrocini unint les seves forces per estar a la avantguarda de la informació

Haier signa un acord de patrocini amb Diari Català

Haier, numero 1 mundial per setè any consecutiu, signa un acord de patrocini amb Diari Català.cat un mitjà digital de Catalunya, formant una col·laboració per estar a l’avantguarda de la informació.

L’acord va ser subscrit per Carles Aragones, director de màrqueting Espanya i Ferran Mirot, director de Diari Català, divendres passat dia 29 de gener a les oficines de Haier Barcelona, d’aquesta manera mostra la seva plena confiança i suport a Diari Català com a mitjà digital avantguardista.

Sobre Haier

El grup Haier és N ° 1 mundial de marques d’electrodomèstics amb una participació en el mercat del 10,2% del volum de vendes unitàries en 2014 (Font: Euromonitor International Limited; volum de vendes unitàries basat en dades de 2014). El grup es centra en el seu compromís de proposar productes de qualitat i innovadors als consumidors de més de 100 països en el món.

Haier disposa, a més de la seva seu principal a la ciutat xinesa de Qingdao i de les seves seus regionals a París i Nova York, de 66 oficines de venda, 143.330 plantes de fabricació i 24 parcs industrials amb més de 70.000 empleats al món. Haier persegueix l’excel·lència en matèria d’innovació a través dels seus 5 centres de R + D i assegura que els seus productes s’adaptin de forma local als gustos i necessitats els seus consumidors en els diferents mercats.

Haier col·loca la R + D al cor de la seva estratègia i és especialista en “technology-led research”, així com en la fabricació i la comercialització d’una àmplia gamma de productes sostenibles, que a Europa inclouen frigorífics, televisors, rentaplats, rentadores, equipament electrònic i solucions energètiques. Els ingressos globals de Haier en 2014 van ser de 32.600 milions de dòlars.

Haier signa un acord de patrocini amb Diari Català

 

Sobre Diari Català.cat

Diari Català va néixer com un nou mitjà de comunicació, una nova manera de veure la informació diària, actualitat, motor, tecnologia i molt més. Amb més de 100.000 lectors mensuals i pujant dia a dia gràcies a la confiança que als lectors dipositen diàriament.

Diari Català vol transmetre proximitat, explicar les coses de manera propera a l’àmbit d’usuari. Per això Diari Català compta amb un grup jove i dinàmic, qualificats a la seva professió i que fan del diari la seva vocació. Recuperant l’antic periodisme que s’ha anat perdent amb el pas dels anys, i tot en català.

Hi ha molt pocs mitjàns escrits de motor i de prova de cotxe i moto en català, i Diari Català vol ser pioners en aquest sentit. L’altre punt fort del Diari Català és la tecnologia, posant al límit les màquines per veure el seu rendiment, tots els gadgets i mòbils, sent un punt de trobada de les noves tecnologies.