Hamilton va patir un accident a Mònaco

0
Hamilton va patir un accident a Mònaco | Diari Català
Lewis Hamilton durant el Gran Premi de Mònaco

Lewis Hamilton portava uns dies absent a les xarxes socials

Feia diversos dies que Lewis Hamilton no estava actiu a les xarxes socials i quan un personatge públic de la seva dimensió que les utilitza constantment desapareix durant un temps, significa que quelcom sobtat està passant a la seva vida, i així ha estat. El britànic ha revelat que va estar implicat dilluns passat en un accident de cotxe a Mònaco, sense conseqüències físiques i on “ningú va resultar ferit”.

L’actual Campió del Món de Fórmula 1 havia enrederit el seu vol a Sao Paulo, on es disputarà el Gran Premi de Brasil aquest cap de setmana, i el seu equip s’havia limitat a dir que no es trobava bé. Ahir, el britànic va penjar una foto seva en el seu compte de Instagram assegut a l’avió i confirmant que no havia sofert ferides en l’accident.

“Hola ‘TeamLH’ (nom que utilitza Hamilton per als seus fans), només volia fer-vos saber per què les coses han estat tan tranquils a les xarxes socials aquests dies. No he estat bé per febre, però també vaig tenir un accident de trànsit la nit del dilluns a Mònaco”, va escriure el pilot.

El triple campió mundial va apuntar que el succeït “no és assumpte de ningú”, però que sap que hi haurà gent que coneixent la seva “posició” intentarà “treure partit de la situació i fer diners fàcils”.

“No hi ha problema. Ningú va resultar ferit, que és el més important, però el cotxe va quedar òbviament danyat i vaig tenir un molt lleuger contacte amb un cotxe aparcat”, va afegir Hamilton.

Hamilton va indicar que havia decidit descansar al seu domicili i volar un dia més tard del previst cap a Brasil després de consultar-ho amb la seva escuderia i el seu metge. “Però ara em sento millor i estic embarcant a l’avió cap a Brasil”, va confirmar.

“De totes maneres, us informo perquè considero que tots hem de responsabilitzar-nos de les nostres accions. Els errors ens passen a tots, però l’important és que aprenguem d’ells i creixem. No puc esperar per al cap de setmana a Brasil”, va sentenciar Hamilton.

Alguns especulaven que Hamilton no correria a Brasil, però amb aquestes declaracions el campió ha deixat clar que sí que hi serà.