Inaguració de Harley-Davidson Tarraco

0
REUNEIX MÉS DE 300 HARLEYS I MÉS DE 1.000 PERSONES

REUNEIX MÉS DE 300 HARLEYS I MÉS DE 1.000 PERSONES Reuneix a més de 300 Harleys i 1.000 persones

Si parlem de la marca Harley tothom sabem que és, parlem d’una icona, una manera de viure, una filosofia de vida. La marca és un estil propi dins de les motos, podem dir diferents estils com Naked, Sport, Torurer… i Harley. Els companys de Motor 23 de Tarragona han volgut tenir un espai de la marca per tota la província tarragonina i ho fan a les seves instal·lacions que són un dels grups més importants de Catalunya.

Una inauguració sense precedents. Al matí del passat dissabte, 30 de maig estaven acabant de preparar, vàrem arribar per la presentació i no hi faltava de res, tot cuidat al detall, motos, cotxes americans, pin ups i com no podria faltar, un gran càtering. A la tarda era el plat fort amb la festa, música i moltes motos! i va aplegar més de mil persones entusiastes de la marca.

Les més de 300 motos aparcades davant del concessionari van esdevenir un espectacle que va atreure veïns i curiosos que no van dubtar a fer-se fotos amb les Harley. “La festa d’inauguració havia de ser multitudinària. Volíem comptar amb tots els grups de motards de Harley-Davidson de tota Catalunya i la resposta ha correspost a les nostres expectatives. Sabíem que hi havia ganes de Harley-Davidson a Tarragona i nosaltres ho hem fet possible”, comenta el gerent de Harley-Davidson Tarraco, Kimy Pons. “Ara toca treballar per satisfer les necessitats i expectatives d’uns clients molt exigents i estar a la seva alçada”. Representants de Harley-Davidson España van estar presents a la festa i van fer entrega al concessionari de la placa oficial que garanteix el compliment dels estàndards més exigents de la marca.

Motor 23, empresa dedicada a l’automoció des de fa més de 20 anys, fa aquesta nova aposta, consolidant el seu creixement i oferint una marca que no tenia representació a la província. “Les motos han estat presents a casa des de sempre” diu Kimy Pons.

La ciutat de Tarragona també hi té una presència destacada. “Hem volgut fer un homenatge a la nostra ciutat, recuperant la seva essència romana, donant-li el més gran protagonisme”. L’empremta de la ciutat de Tarragona és tant al nom del concessionari com al logo. Tarraco, els romans, representen la força i el lideratge, com Harley-Davidson, una marca feta llegenda.

REUNEIX MÉS DE 300 HARLEYS I MÉS DE 1.000 PERSONESI l‘aposta no pot haver estat més encertada.

La resposta dels motards no s’ha deixat esperar. En menys d’un mes de la seva obertura, Harley-Davidson Tarraco ja compta amb un flux constant de clients que visiten la botiga o porten les seves motos al taller. Els motards tarraconins poden comprar les motos d’aquesta llegendària marca americana i també tots els complements i accessoris dels que cap harlista pot prescindir, a més de mantenir sempre a punt la seva Harley o fer-hi les personalitzacions que vulguin.

Les xarxes socials són el mitjà més eficient per mantenir un feedback constant amb els amants de Harley-Davidson. En menys d’un mes, la pàgina de Facebook de Harley-Davidson Tarraco ha superat els 1.100 “m’agrada” i continua augmentant cada dia. “És la millor eina per mantenir-se actualitzat sobre la nostra activitat, les nostres ofertes i tot el que anirem desenvolupant, sobretot la vessant més social de la marca com són les concentracions i les trobades”, diu el seu cap de vendes, Jordi Heras. “Ja tenim gairebé a punt la nostra web, on hi haurà tota la informació ben organitzada perquè cadascú hi trobi el que busca i també pugui fer-nos qualsevol consulta”.

A l’entrada del concessionari, el Gladiator de Harley-Davidson Tarraco, us donarà la benvinguda.