L’actor i director treballaran per a una nova entrega de l’heroi amb Barret

“Indiana Jones és un dels herois de la història del cinema i estem desitjant que torni als cinemes amb nosaltres al 2019″. Disney no l’ha pogut dir més clar en un comunicat que ha concedit al medi The Hollywoood Reporter.

I és que la productora infantil treballarà juntament de nou amb l’actor Harrison Ford i el director Steven Spelberg en una nova entrega de les aventures de l’heroi amb barret, Indiana Jones, que més o menys està previst el seu estrene el 19 de juliol de 2019.

L’artista, Ford, de 73 anys i després d’haver participat en l’exitosa entrega de Star Wars: El despertar de la fuerza‘ (2015), torna a una trama plena d’aventures. Per la seva banda, Spelberg tornarà a dirigir a l’intrèpit arqueòleg, Indiana, en la que serà la seva cinquena entrega de la saga.

L’anunci del rodatge arriba 11 anys després de l’últim episodi ‘Indiana Jones y el reino de la calavera de cristal‘ (2008) coprotagonitzat per Cate Blanchett i Shia Labeouf que no va obtenir molt bones crítiques, però sí una brutal recaptació mundial que va superar els 785 milions de dòlars i un pressupost benvolgut en 185 milions.