El nou llibre de J.K. Rowling es publicarà a l’octubre

El vuitè llibre de la saga del nen més poderós del món de la màgia, Harry Potter, es troba girant la cantonada. I és que, la nova publicació de l’escriptora J.K. Rowling, serà el guió oficial de l’obra de teatre que s’estrenarà aviat a Londres i que explica el futur de la vida de l’adult Potter amb el seu fill Albus.

Els fans, que ja estan inquiets, avui, s’han emportat una il·lusió quan s’han assabentat de dues grans notícies. La primera, és que les editorials que publiquen els llibres de Rowling a Espanya ho faran tant en Castellà, com en Català (Salamandra i Empúries). La segona notícia que han anunciat és que, aquest 18 de maig, el llibre es publicarà a Espanya i Amèrica Llatina el pròxim mes d’octubre.

A punt d’estrenar-se l’octava pel·lícula al cinema, relacionada amb el món de la màgia, ‘Animales fantásticos y dónde encontrarlos‘, ja se sap l’argument d’aquest nou llibre: el fill de Harry Potter, Albus, (que apareix en el primer pòster), viatja per primera vegada al col·legi de bruixeria Hogwarts.

El nen, com va succeir amb el seu pare, haurà d’aguantar un llegat que mai va voler. El relat barrejarà passat i present en diverses escenes, i tindrà també com a un dels personatges al mateix Harry, ara empleat del Ministeri de Màgia, casat amb Ginny Weasley i convivint amb tres fills.