HBO llançarà el seu servei de streaming a Espanya‏

0

La cadena americana oferirà diferents temporades de ‘Juego de Tronos

HBO, la cadena de televisió de les sèries americanes comGirls‘ ‘True Detective‘ o ‘Looking, ha anunciat aquesta setmana que al llarg d’aquest any llançarà el seu servei de Streaming a Espanya. El canal satèl·lit i per cable ha informat que el preu de la seva plataforma de pagament serà de 10 euros i els nous usuaris podran accedir a un enorme catàleg amb diferents temporades com Juego de tronos.

Entre altres ofertes que podran gaudir els membres del streaming es troben diversos capítols de sèries clàssiques com ‘A dos metros bajo tierra‘, ‘Los soprano’, o ‘The wire. Per aquest servei encara no hi ha data confirmada pel llançament a Espanya, però, pel que sembla, es tracta del primer anunci de què serà un escenari digital sense precedents. De fet, en un dels canals de Facebook ja ho està promocionant amb diverses imatges:

HBO seguirà oferint noves notícies d’aquesta proposta digital i el que de moment es preveu que succeirà és que l’altra gran plataforma digital ara en Espanya, Netflix, s’haurà de posar les piles per oferir novetats més interessants per no perdre els seus clients enfront de HBO.