El popular videojoc de cartes de Blizzard canvia un bon grapat de les seves cartes amb la nova actualització

L’any del Kraken és a punt d’arribar i incorporarà, gairebé amb total seguretat, el canvi més substancial que ha rebut mai Hearthstone, el títol de cartes gratuït de la desenvolupadora Blizzard. El proper 27 d’abril arriben 134 noves cartes amb l’expansió ‘Susurros de los Dioses Antiguos’, una ampliació que afecta també a les cartes tradicionals.

Des d’ara mateix, diverses cartes del Druida han perdut força o han ampliat el seu cost d’utilització. Des de Blizzard asseguren que s’han modificat aquelles cartes “problemàtiques” per afavorir que aquesta classe no estigui composta sempre pel mateix conjunt de cartes.

Tanmateix, algunes cartes amb les habilitats “Silencio” i “Eliminación” també han patit els mateixos canvis, i alguns personatges de la classe neutral també han perdut poder. Pots conèixer tota la informació ampliada clicant aquí.

Sens dubte, sembla que Hearthstone fa un pas endavant per no estancar-se i a partir del mes de maig serà un videojoc força diferent, més equilibrat i a la vegada versàtil. A continuació, pots veure el tràiler de la pròxima expansió.