HeLi-on, un carregador que no necessita electricitat per al nostre smartphone

A dia d’avui, som molts els que necessitem una bateria auxiliar o un carregador per carregar la bateria del nostre estimat smartphone o tablet. Una necessitat que de vegades es converteix en una cosa difícil de cobrir.

Fa uns quants dies, ha aparegut una campanya de crowdfunding que busca recaptar diners per vendre un carregador solar, anomenat HeLi-on.

HeLi-on - Diari Català

HeLi-on és un carregador que a més de tenir cèl·lules fotovoltaiques per carregar la bateria interna amb la llum solar, també disposa d’una batería auxiliar pel que en cas que el temps no ens acompanyi, sempre tindrem a la nostra disposició una mica de bateria per allargar la vida del nostre smartphone durant el dia.

Carregador amb bateries completamentes independents de l’electricitat

Tant l’energia de la bateria auxiliar com l’energia obtinguda de la llum solar, estaran disponibles des del primer moment que utilitzem Heli-on, només haurem de triar quin tipus de càrrega volem.

HeLi-on

Un altre punt interessant és que la bateria auxiliar també es podrà carregar amb les cèl·lules fotovoltaiques, és a dir podrem fer ús del panell solar per carregar la bateria auxiliar sense necessitat de connectar-la a la xarxa elèctrica. Un punt a favor per Heli-on, ja que li dóna versatilitat i utilitat en qualsevol situació.

Preu i temps de la campanya crowdfunding

El preu de heli-on és de 99 dòlars, un preu relativament barat ja que compta amb una bateria de 2.600mAh, que actualment al mercat ronda els 15-20 euros.

A més a diferència dels altres carregadors solars, heli-on, es pot enrotllar i plegar de tal manera que podem portar a la butxaca i estendre-quan ens faci falta.

Actualment la quantitat de diners que es demanava en el crowdfunding ha estat assolida i superada amb escreix, però si es vol adquirir un carregador heli-on podem encara demanar a través de la campanya ja que seguirà activa 25 dies més.