Constantin Galca s’ha mostrat satisfet amb el progrés de l’equip en comparació als altres partits però creu que encara s’ha de millorar molt

Constantin Galca s’ha mostrat satisfet per la millora de l’equip, però contrariat per haver quedat eliminat. “Era molt complicat. Hem començat bé i hem generat alguna ocasió, pero contra el Barça tot es complica. Si no marques ràpid, ho tens molt difícil”, ha comentat. “Hem pressionat al principi, pero sabíem que amb el pas dels minuts el Barça es situaría millor al camp”, ha apuntat.

El tècnic blanc-i-blau ha justificat les ocasions en contra per la necessitat del seu equip d’atacar. “Ens han creat ocasions al contraatac perquè ens hem vist obligats a atacar amb el marcador en contra”, ha declarat. També creu que s’ha de millorar, tot i que ha vist cert progrés: “No hem de perdre la pilota tant fàcilment i hem de millorar en atac. Però hem millorat respecte a partits anteriors, no ens hem precipitat tant”.

Sobre la tensió dels partits previs, creu que “s’han jugat massa derbis en pocs dies. Hem d’aprendre dels errors que s’han comès. Hi ha hagut tensió, pero, comparat amb els altres partits, la gent s’ha controlat”.