Hennessey Venom GT Spyder, el descapotable més ràpid

0

El Hennessey Venom GT Spyder ha arribat fins als 427,3 km/h

S’ha acabat el misteri. El Hennessey Venom GT Spyder no és el cotxe més ràpid del món, aquest títol el seguirà ostentant el Koenigsegg One, però sí és el descapotable més ràpid.

Després de 25 anys de vida de Hennessey Performance, el preparador nord-americà ha volgut celebrar-ho amb magnificència amb el rècord de velocitat per a un cotxe descapotable de producció. En efecte, el Hennessey Venom GT Spyder, el superesportiu basat en un Lotus Elise però molt més radical, va aconseguir arribar fins als 427,3 km/h en una pista d’aterratge de Califòrnia, Estats Units. Tot i així, i si la pista hagués estat una mica més llarga, el cotxe s’hagués apropat als 450 km/h ja que aquesta és la seva velocitat màxima teòrica.

En qualsevol cas, el Venom GT Spyder pot presumir del seu nou rècord i d’arrabassar-lo al Bugatti Veyron Gran Sport Vitesse que l’ostentava des de l’any 2013 amb una velocitat punta de 408,84 km/h. La diferència de velocitat es basa bàsicament en la diferència de potència entre un model o un altre. Mentre el Bugatti signava 1.200 CV, el Hennessey Venom GT Spyder ascendeix fins als 1.451 CV i 1.744 Nm de parell màxim. A més, el vehicle americà compta amb un pes menor.

Veurem si en els propers anys apareix un altre model descapotable que sigui capaç de robar-li el brutal rècord al Hennessey Venom GT Spyder.