El Hennessey Venom GT vol tornar a ser el més ràpid

0

Segons la marca, el Hennessey Venom GT tornarà a ser el rei de la velocitat

Abans de finalitzar l’any 2015, Hennessey es va proposar un repte, aconseguir el cotxe de producció més ràpid del món en velocitat punta. Ja ho havia aconseguit al 2013 amb el mateix model del que us parlem, el Hennessey Venom GT, però un any més tard va arribar Koenigsegg amb el seu One i va destrossar tots els registres. Aquesta situació va arribar a la moral de Hennessey i, amb el Venom GT 2016, vol tornar a regnar en aquest apartat.

Al 2013 la marca nord-americana va deixar la petjada de 435 km/h, però el Koenigsegg la va trepitjar a 454 km/h. Superar aquest registre no és gens fàcil ja que la distància en aquest moment és de 19 km/h, però a Hennessey estan molt confiats i per això ens envien aquest teaser on anuncien al model com el més ràpid del món, informació que, segons la marca, coneixerem avui mateix.

Per tornar a aconseguir el rècord, el Hennessey Venom GT 2016 ha augmentat la seva potència en uns 200 CV més, deixant-lo en 1.471 CV. Davant aquest important augment, entenem que la marca hagi trobat aquesta força de més per poder superar la barrera dels 450 km/h i batre al totpoderós Koenigsegg One. En qualsevol cas, avui sortirem de dubtes.