Hernán Pérez defensa el seu compromís amb l’Espanyol

0
Hernan Perez defensa el seu compromis amb el RCDE - Diari Catala
L'atacant blanc-i-blau va aclarir les seves declaracions a través de les xarxes socials | FOTO: LaLiga

El jugador del RCD Espanyol Hernán Pérez s’ha defensat de les crítiques rebudes per confessar a un diari del seu país que el seu somni és jugar la Premier

El futbolista paraguaià del RCD Espanyol Hernán Pérez ha sortit al pas de les crítiques rebudes per confessar al diari ‘La Nación’ que el seu somni és jugar la Premier League a les files del Chelsea. Aquestes declaracions van contrariar a alguns aficionats del club, que van expressar el seu descontent a les xarxes socials, i amb un missatge a Twitter el jugador ha volgut tallar qualsevol tipus de polèmica.

Aclarir a la gent que tots tenim un somni i he vingut aquí per a donar-ho tot per l’Espanyol i ho demostro amb fets i em deixo la pell al camp”, proclamava Hernán Pérez en vista de les reaccions als seus comentaris. L’atacant viu un bon moment amb la formació espanyolista, de la qual n’és un dels màxims golejador i una de les peces més importants.

El paraguaià, que va reconèixer sentir-se còmode al conjunt blanc-i-blau i que fa algunes setmanes va mostrar el seu acord amb que el club es faci amb la totalitat dels seus drets, va afirmar en una entrevista que el seu objectiu sempre ha estat jugar a la Premier League i que “no pararé fins que ho aconsegueixi”. “Somio amb jugar al Chelsea, sempre m’ha agradat, per sobre del Real Madrid i el Barcelona. Si pogués escollir, no ho dubtaria i aniria a Anglaterra” va afegir.

Aquesta és la publicació que va fer Hernán Pérez defensant el seu compromís amb el RCD Espanyol.