Hernandez Hernandez, pel FC Barcelona-Real Madrid - Diari Catala
Hernández Hernández (centre) i els seus assistents s'estrenaran en un 'Clàssic' | FOTO: LaLiga

Alejandro Hernández Hernández és l’àrbitre designat per a xiular l’enfrontament entre el FC Barcelona i el Real Madrid de la jornada 31 de Primera Divisió

El Comitè d’Àrbitres ha donat a conèixer les designacions per a la jornada 31 de la Liga BBVA i el col·legiat assignat per a xiular el ‘Clàssic’ del dia 2 d’abril entre el FC Barcelona i el Real Madrid serà Alejandro José Hernández Hernández, de 33 anys i adscrit al Comité de Las Palmas.

Hernández Hernández, que compleix la seva quarta temporada a Primera Divisió, mai no ha dirigit un ‘Clàssic’, però si ha arbitrat alguns partits del FC Barcelona i el Real Madrid. El canari ha xiulat al conjunt blaugrana en vuit partits, amb un resultat de sis triomfs, un empat i una derrota.

Quatre d’aquests xocs corresponen a la Copa del Rey, amb quatre triomfs barcelonistes, l’últim un 3-1 contra l’Athletic Club. A la lliga, en canvi, els culers sumen dues victòries, un empat i una derrota, essent el 6-1 contra el Celta el darrer compromís dirigit pel col·legiat de Lanzarote.

Pel que fa als blancs, també els ha arbitrat en vuit ocasions, amb un balanç de sis victòries i dues derrotes, ambdues fora de casa.