L’exblaugrana fa el seu millor partit de la temporada i deixa a Chicago desè a l’Est. A més, un notable Ricky Rubio no evita la desfeta dels Timberwolves

Els Bulls estan contra les cordes. Quatre derrotes consecutives, un joc que ha tingut un retrocès increïble en les últimes setmanes… i els Playoffs que comencen a posar-se molt costa amunt. Ara mateix són desens a la Conferència Est després de caure aquesta matinada a Orlando tot i els 12 punts i 5 rebots d’un gris Pau Gasol.

Hezonja ha estat el gran culpable de la derrota dels de Chicago. L’exblaugrana ha signat la seva millor actuació des que va arribar a l’NBA. 21 punts amb una exhibició en el tir i una esmaixada de concurs inclosa. Quan té minuts, els aprofita.

D’altra banda, els Minnesota Timberwolves de Ricky Rubio han caigut contra els Washington Wizards, i això que el base del Masnou ha superat en el duel individual a John Wall. Rubio ha acabat amb 22 punts (la segona millor marca de la temporada per a ell), mentre el base dels capitalins s’ha quedat en 14 (tot i que ha repartit 12 assistències).

A més, de la jornada NBA podem destacar la remuntada dels Clippers als Thunder (perdien de 22 a falta de 15 minuts i han guanyat 103-98); el triomf dels Spurs sobre els Pistons (87-71) que els classifica pels Playoffs per 19ª temporada consecutiva i una exhibició de la parella Lowry-DeRozan, que s’han combinat per anotar 63 punts i liderar els Raptors, que amenacen l’hegemonia dels Cavaliers a l’Est.