Veritat-sobre-Mart-Diari-Català

La NASA va revelar ahir un nou descobriment sobre Mart, ‘el planeta vermell’, però ens diuen la veritat sobre Mart? és vermell realment com ens volen fer creure?

Ahir dijous, la NASA va fer públic un nou descobriment sobre Mart i la seva atmosfera, revelant que fa 4.000 anys, Mart tenia una atmosfera la qual va desaparèixer a causa de les fortes tempestes solars. Però és això cert?

Actualment gràcies a la tecnologia i els avenços de què disposem, per sort o per desgràcia, és cada vegada més senzill manipular imatges i cada vegada més complicat de comprovar si són reals o no.

Avui dia, gràcies a internet i a la gran velocitat amb la qual es es propaga la informació, podem trobar moltes dades, reals i no tan reals, que per desgràcia, per culpa dels governs i ha la censura a què ens sotmeten, és complicat corroborar la seva veracitat.

La NASA ens ha estat mostrant, durant molts anys, que Mart ‘el planeta vermell’, es un planeta estèril, sense vida, sense aigua i sense atmosfera.

Recentment la NASA, ha fet públics noves troballes sobre ‘el planeta vermell’, en les quals revelaven que mart havia tingut aigua en estat líquid, una atmosfera i possiblement amb oxigen.

Però quina és la veritat sobre Mart?

Molts científics i experts en tractat d’imatges, estan estudiant les imatges que l’Organització Espacial Nord-americana (NASA), que ens estan mostrant de l’exploració a Mart, i molts estan arribant a la conclusió que no són reals, “que estan sent manipulades per la NASA, ocultant la realitat” o que realment, el que ens ensenyen no és ‘el planeta vermell’.

A continuació, us mostro una sèrie d’imatges de la NASA, les quals deixen al descobert un gran dubte de la veritat sobre Mart.

Veritat-sobre-Mart-6-Diari-CatalàVeritat-sobre-Mart-9-Diari-Català

Com podeu veurà en aquestes dues imatges, es por observar la mateixa fotografia però amb la rectificació de filtres, i ens revela un cel blau i no vermell com la NASA ens mostra.

Les manifestacions de color del cel es deuen fonamentalment a la interacció de la llum del sol amb l’atmosfera. La llum del sol és blanca, també anomenada policromàtica, i l’atmosfera conté una certa quantitat d’humitat, normalment petita, així com partícules de pols i cendra.

Tot això, deixa en l’aire un munt de dubtes, com que fa tems que hi ha humans vivint a Mart des de fa 17 anys, que precisament la NASA va obri fa poc el termini de sol·licituds per a tots aquells que vulguin ser astronautes per a properes missions a Mart i la teoria de molts científics que creuen que l’ésser humà prové de Mart.

Per descomptat, no es poden demostrar la veracitat d’aquestes imatges, ni qualsevol altre filtració o noticia que provingui de la NASA o qualsevol altre institució governamental, per culpa de la censura que els governs ens tenen sotmesos. Així que us deixo una galeria perquè jutgeu vosaltres mateixos.