“No puc creure que els meus em facin això”, li va dir Aznar a Montoro en una reunió privada, segons OKDiario

L’Agència Tributària ha imposat una multa de 70.403 euros a l’ex president del govern espanyol, José María Aznar, i l’obliga a pagar altres 199.052 euros en una declaració de liquidació complementària. Aquesta informació exclusiva del digital OKDiario semblen allunyar encara més a Aznar del PP.

Explica el mateix diari que el ministre d’Hisenda, Cristobal Montoro, i el propi José Maria Aznar, van mantenir una reunió a la seu del ministeri abans de Nadal on l’ex president li va exclamar a Montoro “no em puc creure que els meus em facin una cosa així!”, al que Montoro va respondre “jo no em puc creure que un dels nostres faci una cosa així!”.

El ministre Montoro ha admès aquest dimecres que va mantenir aquesta reunió amb Aznar però no ha confirmat si l’ex president va ser multat. Per la seva banda, Podemos ha demanat la compareixença de José Maria Aznar al Congrés dels Diputats. “Aznar va ser president d’Espanya i ha de respondre”, ha expressat el número dos de Podemos, Íñigo Errejón.

Per la seva banda, des de Ciutadans s’han limitat a demanar al Govern que expliqui el perquè de la reunió entre el ministre d’Hisenda i l’ex president espanyol.

 

Compartir
Article anteriorEl PP podria perdre l’alcaldia de Granada per la detenció de l’alcalde
Article següentBadalona estudia mesures contra el ‘botellón’
Adrián Caballero
Redactor en cap. Periodista especialitzat en política amb experiència a mitjans com El Temps, Tribuna Interpretativa i Report.cat, entre d'altres. [email protected]