Square Enix acaba de fer pública nova informació sobre l’agent 47, Hitman es torna episòdic i fraccionarà el seu contingut per distribuir-lo al llarg de l’any

La desenvolupadora i distribuïdora japonesa Square Enix acaba d’anunciar que el nou videojoc de Hitman serà episòdic. Previst per l’onze de març de 2016, finalment s’estrenarà el mateix día però només parcialment. El segell ja havia anunciat que el nou Hitman aniria ampliant-se amb el temps però la informació actual afecta al joc base, que finalment es publicarà per parts.

Fruit del fet que el nou Hitman serà episòdic, les tres grans àrees fixades primerament per l’onze de març es fragmenten i només serà la secció de París la que s’estrenarà durant el tercer mes de l’any. La franja d’Itàlia arribarà el mes d’abril i la del Marroc el mes següent. Les zones situades a Tailàndia, els Estats Units i el Japó arribaran, seguint aquest ordre, durant la resta de l’any sense una data confirmada.

La història es repeteix

Que Hitman serà episòdic és un titular que perd contundència tenint en compte que el publica Square Enix. A finals de 2015, l’empresa japonesa també va anunciar que Final Fantasy 7 Remake, la nova versió d’un dels videojocs més aclamats de tots els temps, arribarà finalment distribuit per capítols.

IO Interactive, l’empresa encarregada del desenvolupament del nou Hitman, publicarà nou contingut de manera progressiva un cop s’estreni el joc i té previst allargar-ne la vida durant un bon temps. La nova iteració del famós assassí conegut com l’agent 47 es trasllada aquest cop al gènere dels videojocs de món obert, amb l’intent d’afavorir una aproximació a la seva experiència que sigui diferent per a cada jugador.

Sortirà a la venda de diferents maneres, permetent als usuaris comprar cada nova part, el paquet complet de tot el què s’estrena aquest any, i en format físic a finals d’any. A contiunació, el tràiler.