Un home amb explosius falsos irromp a la Ràdio Nacional Argentina

0

Els presentadors del programa ‘Poné Primera’, Eduardo Anguita i Romina Manguel, es trobaven en directe fent una entrevista telefònica quan va aparèixer l’individu armat 

Un home ha entrat aquest dimecres a la seu de Ràdio Nacional de l’Argentina amb un ganivet i artefactes pirotècnics a manera de cinturó explosiu. L’individu, que ha estat detingut, s’ha enfrontat a la seguretat de l’entrada i ha entrat en un programa que s’emetia en directe.

“S’ha presentat al taulell de la ràdio, ha dit que venia a buscar un premi i aquí ha mostrat un cartutx amb explosius. Els de seguretat han intentat reduir-lo però ha tret un ganivet i ha entrat als estudis“, ha explicat el sotsdirector de Ràdio Nacional, Pablo Ciarliero.

El detingut, que ha estat identificat com Carlos Serbali, oriünd de la ciutat argentina de Rosario i periodista de formació, ha entrat a l’estudi de la ràdio i ha assegurat que portava un cinturó amb explosius, tot i que en realitat tenia “artefactes pirotècnics“, ha informat el Ministeri de Seguretat.

Els presentadors del programa ‘Poné Primera‘, Eduardo Anguita i Romina Manguel, es trobaven en directe fent una entrevista telefònica quan va aparèixer Serbali. “Estem amb un petit inconvenient“, s’ha limitat a dir la periodista mentre s’escoltaven crits de fons.

Estàvem a l’aire, va entrar una persona simulant que tenia un cinturó bomba i, per sort, en poca estona el va reduir la policia“, ha relatat Anguita, testimoni directe de l’incident i a qui el detingut volia deixar una carta on feia referència als 40 anys del cop militar que va donar començament a la dictadura a l’Argentina i que es commemoren aquest dijous 24 de març.