Un home intenta cremar viva la família de la seva parella mentre dormien

0
mossos d'esquadra
Foto: @mossoscat

L’home, que va convertir la vida de la noia en un infern durant mesos, va intentar matar la seva dona i la sogra quan volien denunciar els fets

Una família del barri de La Mina de Barcelona ha estat a punt de morir cremada per culpa de la parella d’una noia, el qual havia fet la vida impossible a tots els membres d’aquesta familia. Explica El Periódico l’història d’una família que va viura sota el domini del diable, segons titula el diari.

El diable fa referència a un home amb el qual la filla d’aquesta família va començar a sortir. Ell era 14 anys més gran que ella i, segons explica el diari, la va introduir en el món de la delinquència: primer amb furts menors a supermercats per passar a delictes més greus.

A finals de novembre l’home va prendre foc el pis dels pares de la noia, al qual havien anat a viure després que el noi tingués problemes legals. A més, va robar a la família 2.000 euros. El que és més greu del tot, però, va ser que durant tres mesos va tenir segrestada a la noia, a la qual va violar i obligar a practicar sexe amb amics seus a canvi de diners.

Quan la dona va aconseguir alliberar-se d’aquesta ‘presó’, va tornar a casa dels pares. La mateixa nit en que ella va dormir per primer cop al pis familiar, l’home va tornar a calar foc l’habitatge. A més, al dia següent va esperar a la parella i la seva mare quan van sortir de casa per denunciar els fets.

Va agredir la mare a ganivetades fins que una patrulla dels Mossos va poder intervenir i ajudar a la familia.