Homs demana a Unió que pagui els deutes abans de pensar en el 26J

0
Homs assessor Puigdemont
Francesc Homs diu que el referèndum s'ha de fer aviat | Dari Català (Foto: Europa Press)

El líder de DiL al Congrés exigeix a Unió que primer pagui el deute i després inverteixi diners en la campanya electoral pel 26J

“Si tenen diners per fer una campanya, suposo que també en tindran per pagar els deutes”. Amb aquest missatge tant directe s’ha referit Francesc Homs, portaveu de Democràcia i Llibertat (DiL) al Congrés, respecte al deute que Unió Democràtica té amb CDC. En una entrevista a TV3, Homs ha demanat a Unió que “abans de presentar-se a les eleccions, paguin els deutes que tenen”.

Durant l’entrevista, Francesc Homs ha recordat que Unió es troba en concurs de creditors i que, precisament, un dels deutes el té amb Convergència. Reconeix Homs que no hi ha bona relació amb els que van ser els socis de coalició durant dècades i ha lamentat que Unió “ha acabat agafant una deriva de ressentiment”.

Aquestes declaracions arriben hores després que el líder d’Unió, Ramón Espadaler, no hagi descartat la possibilitat que Unió es presenti a les eleccions generals que, si no hi ha acord a Madrid de darrera hora, es convocaran pel proper 26J.

 

Compartir
Article anteriorUn periodista basc, víctima de la “llei mordassa”
Article següentDetenen l’auxiliar que va deixar en coma un pacient a l’Arnau de Vilanova
Adrián Caballero
Redactor en cap. Periodista especialitzat en política amb experiència a mitjans com El Temps, Tribuna Interpretativa i Report.cat, entre d'altres. [email protected]