Càmeres de 360 graus en una bona reunió de models Honda

Fins ara els vídeos es limitaven a una posició fixa de les càmeres cap a una direcció, però la tecnologia avança i ja es força comú trobar alguns vídeos interessant on tu, com a espectador, pots fer girar la càmera 360 graus. I, en vídeos de motor com el que us presentem de la marca Honda, és simplement espectacular.

I no només és espectacular pel fet de la càmera, sinó pel seu contingut. La reunió que apareix és totalment radical ja que ajuntar en el circuit italià Tazio Nuvolari una Honda RC213V, la moto de producció més propera a una MotoGP i pilotada per Jack Miller, i un Honda Civic WTCC, participant del Mundial de Turismes i pilotat per Tiago Monteiro, no és gens fàcil. Però si, a més a més, truquem a Gabriele Tarquini que vingui amb quatre Honda Civic Type R, doncs millor!

Acompanyant a Tarquini amb el Civic Type R, hi ha els també pilots Gordon Shedden, Matt Neal i Jack Clarke. Tots quatre intenten batre al Civic WTCC i a la Honda RC213V, una feina gens fàcil. Si voleu veure el resultat i les espectaculars càmeres, només cal que cliqueu al Play, pugeu el volum i gaudiu de l’espectacle.

Fent memòria, el Honda Civic Type R és, a dia d’avui, el compacte esportiu de tracció davantera més radical, fet que demostra a simple vista amb les seves línies extremes que són més pròpies d’un vehicle de competició. Així mateix, també és el més ràpid i potent gràcies a la nova generació de motors turbo VTEC amb un 2 litres d’injecció directa, el qual genera 310 CV que el catapulten de 0 a 100 km/h en 5,7 segons, i el fan arribar fins als 270 km/h. El seu preu comença a partir de 34.500 euros que, veien les seves prestacions, no és gens desorbitat.