La nova generació del Civic beurà de les línies d’aquest Honda Civic Hatchback Prototype

S’apropa el Saló de Ginebra i les marques comencen a avançar-nos algunes de les novetats o prototips que allà ens mostraran. Una d’elles és Honda que, en forma d’un petit detall, ens avisa que durant l’esdeveniment es farà la presentació mundial del prototip Honda Civic Hatchback Prototype, el qual mostrarà les línies de la futura generació Civic que, suposadament, sortirà al 2017.

Però aquest Honda Civic Hatchback Prototype no serà l’única novetat de la marca japonesa a Ginebra, sinó que allà també podrem veure l’Honda Clarity Fuel Cell. Així mateix, Honda ha aprofitat aquest mateix comunicat per anunciar que les entregues a Europa de l’espectacular Honda NSX s’iniciaran aquest mateix 2016, una bona notícia per tots els amants de les quatre rodes i, en especial, per aquells idòlatres d’aquestes sigles llegendàries.

Tot i així, insistim, la gran novetat de la marca al Saló de Ginebra serà aquest Honda Civic Hatchback Prototype que, com hem dit, serà una bona anticipació per veure les futures línies i tecnologia que incorporarà el mític model japonès quan aparegui com a nova generació. Així mateix, la idea de la marca és que es comercialitzi a nivell mundial (inclosos els Estats Units) a diferència del que passava fins ara.

La imatge que ens mostra Honda ens deixa entreveure una part posterior que recorda molt a la del actual Honda Civic Coupé 2016, principalment en la forma de bumerang de les òptiques. No obstant, per veure la unitat de producció de la nova generació haurem d’esperar fins al 2017 quan el model començarà a fabricar-se a nivell mundial des del Regne Unit.