El nou Honda NSX arribarà a Europa durant la tardor

Ja podeu començar a somiar, el nou Honda NSX s’apropa a Europa i ho fa a velocitat de creuer. El mític model japonès aterrarà al vell continent a partir de la tardor d’aquest mateix any, així que cordeu-vos els cinturons perquè el míssil terra-terra nipó és a punt d’arribar.

El període per començar a reservar aquest preciós model començarà el proper mes d’abril a un preu que no resulta econòmic, però que tampoc és car en comparació als superesportius europeus. Així doncs, i després d’haver sortit ja a la venda als Estats Units a un preu de 156.000 dòlars (uns 143.000 euros) i sota el nom d’Acura, arriba a Alemanya amb 180.000 euros i al Regne Unit amb 130.000 lliures (uns 166.000 euros).

Fent memòria, el nou Honda NSX és innovador gràcies a la seva mecànica híbrida composta per un motor gasolina V6 de 3.5 litres col·locat en posició central-posterior que es combina amb tres motors elèctrics. Entre tots, sumen 573 CV i 644 Nm de parell màxim, una força que s’associa a una caixa del canvi automàtica de doble embragatge. Gràcies a tot això, el superesportiu japonès accelera de 0 a 100 km/h en només tres segons per superar amb escreix els 300 km/h.

Encara no es coneix el preu per al mercat espanyol però, segons la marca, les informacions s’aniran succeint durant el mes d’abril, així que estarem atents per conèixer el preu d’aquest samurai a Espanya.