HP presenta el seu portàtil Edició Especial Star Wars

  0
  HP Edició Star Wars

  HP Edició Especial Star WarsHP ha presentat el seu portàtil Edició Especial Star Wars per aprofitar el llançament de la setena pel·lícula de la franquícia

  El llançament d’una nova pel·lícula de Star Wars a final d’any ha estat l’oportunitat que HP ha trobat idònia per presentar un portàtil edició especial de la coneguda franquícia de ciència ficció. Tot i que no hi ha referència a cap de les famílies de portàtils, l’HP Edició Especial Star Wars es tracta d’un ordinador de gamma mitjana, el qual vol destacar principalment per la seva personalització externa i un sistema operatiu Windows 10 lleugerament modificat amb motius de l’univers de la saga.

  Pel que fa a les especificacions, en els budells d’aquest portàtil es troba un processador Intel Core i5 de sisena generació amb 8GB de RAM DDR4, una bona elecció tenint en compte que Intel va comunicar que els processadors Skylake pesaven amb memòries DDR3. També compta amb un disc dur SATA3 d’1TB de capacitat. A la GPU es troba una GeForce 940M amb 2GB de memòria dedicats. Per la seva banda, la pantalla de 15,6 polzades tindrà una resolució Full HD i, de moment, no se sap quin tipus de panell farà servir.

  HP Edició Star WarsL’equip de so és tecnologia B&O Play i la bateria, segons HP, té una autonomia de bateria de fins a set hores. Com sempre, dependrà de l’ús que li donin els usuaris, ja que la xifra és orientativa. Per fora han personalitzat el disseny amb detalls de la saga, alguns molt curiosos com un gravat en la frontissa on està escrit “Imperi Galàctic”. La retroil·luminació de les tecles té una llum vermella, un color que inspira el poder dels Sith, així com als usuaris gamers.

  Software Star Wars

  Windows 10 vindrà amb una aplicació que actuarà com a Centre de Comandament on es podrà accedir a temes per personalitzar el sistema amb fons, salvapantalles i efectes de so, a més d’icones d’escriptori. Aquesta app, a més, ve amb un arxiu d’imatges amb fotos i il·lustracions relacionades amb la saga.

  HP Edició Star WarsL’ordinador es posarà a la venda aquest mes d’octubre. Solament hi haurà una configuració d’equip i el seu preu serà de 799 euros. També hi haurà una funda temàtica per a l’equip que costarà 39,99 euros.