HTC ofereix un HTC One A9 a canvi del teu iPhone 6/6S usat

En pocs dies tindrem un dels esdeveniments més esperats de cada any pels amants de les tecnologies, el Black Friday, i moltes botigues i companyies de tot el món ja comencen a anunciar les seves ofertes per a aquest dia. HTC sembla que ha volgut ser protagonista, i per a sorpresa de molts, ha anunciat una oferta molt peculiar, que segurament convencerà més d’una persona.

HTC s’ha pres seriosament el seu últim llançament, l’HTC One A9, i sembla ser que vol que tothom gaudeixi d’ell, i per això en aquesta ocasió ofereix a qualsevol propietari d’un iPhone 6 o iPhone 6S canviar-lo per un nou i flamant HTC One A9.

HTC One A9

Sembla senzill, i segur que molts us esteu fregant les mans pensant en fer aquest canvi amb els ulls tancats, però aquí és quan ve la pega, de moment la promoció només estarà disponible als Estats Units, on Apple és una de les dominadores del mercat i on HTC ha rebut moltes critiques pel certa semblança entre aquests dispositius.

A més de l’oferta, HTC també ofereix als usuaris de Samsung (sempre que aquest sigui un Galaxy S6 o un Galaxy S6 Edge) un val descompte de 200 $ per a la compra d’un HTC One A9. Els usuaris de LG també estan en aquesta llista, ia canvi d’un LG G3 o un LG G4 rebran un val descompte de 100 $.

Tracte just? o tampoc n’hi ha per tant?

Si analitzem les ofertes de manera objectiva, tampoc és res de l’altre món, ja que un Galaxy S6 costa tres vegades l’import a rebre com a val descompte. A més cal tenir en compte el preu de l’HTC One A9 als Estats Units, que és de 499 $, de manera que a part de perdre 2/3 parts del valor del teu mòbil Samsung, hauràs d’abonar 300 $.

HTC One A9

Canviar un iPhone 6s pel HTC One A9 tampoc ho veig tan desencertat (i amb un iPhone 6 menys encara), ja que perds una mica de valor, però aquí no has de posar diners extres, de manera que seria un tracte bastant just.

I vosaltres, què penseu d’aquesta oferta? Acceptaríeu canviar el vostre iPhone pel nou smartphone de HTC?