El fabricant HTC ha arribat a les Vegas amb la segona generació de les seves ulleres de VR, les HTC Vive Pre, desenvolupades al costat de Valve

HTC Vive Pre, la segona generació de les VR HTC | Diari CatalàHTC a presentat en el CES, la nova versió de les seves ulleres HTC Vive, les HTC Vive Pre, la segona version de les olleres VR , les quals vam veure per primer cop a la fira MWC a Barcelona l’any passat.

El disseny de les HTC Vive Pre s’acosta més al que podria ser una versió final. Els sensors ja no són visibles com en la versió anterior, les bandes del cap s’ajusten millor i el coixinet i el suport del nas es pot intercanviar amb facilitat.

HTC Vive Pre, la segona generació de les VR HTC | Diari CatalàHi haurà 7.000 HTC Vive Pre disponibles a la venda, i HTC s’ha centrat a redissenyar les ulleres per complet perquè siguin més còmodes de portar i tingui major ergonomia. Però també s’han centrat a millorar el rendiment del dispositiu i que les pantalles tinguin més brillantor, afegint algunes característiques en el procés.

HTC Vive Pre, la segona generació de les VR HTC | Diari CatalàHTC ha afegit una càmera al frontal en les HTC Vive Pre per poder proporcionar experiències de realitat augmentada, ja que és capaç de mostrar el que passa en el món real i afegir les projeccions que siguin oportunes. Per interactuar amb les ulleres han redissenyat també els comandaments per millorar la seva ergonomia, i els han afegit bateries recarregables. Segons un representant de HTC, el pes de les ulleres de realitat virtual no ha canviat molt, encara que em va semblar que són més lleugeres en el curt temps que les vaig poder provar.

HTC Vive Pre, la segona generació de les VR HTC | Diari CatalàLa versió comercial de les HTC Vive Pre està prevista per a l’abril, encara que com passa amb aquest tipus de plataformes, el que necessita és anar anunciant els continguts que disposarà durant aquest any. HTC no ha indicat el preu d’aquest nou kit.

Via: AnandTech.