Huawei presenta de forma oficial el nou MateBook en MWC 2016

Durant la tarda del dia d’ahir (dia previ al MWC 2016), Huawei ha presentat de manera oficial el nou MateBook, un portàtil 2-en-1 dissenyat per satisfer les necessitats dels usuaris de negocis. Basat en l’èxit de Huawei a l’hora d’oferir dispositius de consum mòbils de gamma alta potents i amb un bonic disseny, el MateBook es defineix a si mateix com una eina de productivitat mòbil que integra de manera impecable mobilitat, alta eficiència, treball i entreteniment.

MateBook

Amb un preu de 699 $ / 799 €, el MateBook respon a la demanda de dispositius portàtils intel·ligents i elegants que permetin als usuaris estar connectats en qualsevol situació. Dissenyat com una solució completa per a usuaris que gaudeixen de la flexibilitat d’un dispositiu convertible, el MateBook és un producte premium que conjuga perfectament mobilitat, productivitat i disseny.

Amb el MateBook, Huawei continua la seva estratègia d’aliances amb els líders del mercat més innovadors. El dispositiu compta amb la 6a Generació de processadors Intel® Core™ Sèrie-M per gestionar les demandes més exigents dels negocis amb un disseny elegant, prim i lleuger sense ventilador.

Fabricat per treballar amb Windows 10, el MateBook també inclou el millor de les llegendàries eines i característiques de productivitat ofertes per Microsoft Corp, incloent-hi el seu últim navegador, Microsoft Edge, i l’assistent personal digital Cortana.

Ultra Fi – Un únic dispositiu amb un disseny innovador

Combinant la mobilitat d’un smartphone amb la potència i productivitat d’un portàtil, el nou MateBook està dissenyat amb la simplicitat en ment. Amb una aparença minimalista i refinada, el dispositiu està fabricat en un metall d’alta qualitat tant elegant com sofisticat. MateBook té un cos protector robust per suportar els rigors d’un estil de vida en mobilitat, i la seva prima silueta i el seu reduït pes de només 640g fan que sigui ideal per portar-lo a qualsevol part.

MateBook

Carcassa de teclat, teclat i ratolí tàctil – Fusió de moda i usabilitat

La carcassa de teclat del MateBook és respectuosa amb el medi ambient, amb pell PU suau, el que el converteix en l’elecció ideal per combinar estil i funcionalitat. La durabilitat de la carcassa també ofereix un nivell idoni de protecció. El teclat té unes tecles de 1.5mm, una suspensió ergonòmica i un disseny de tecles tipus chiclet, el que permet tenir una àrea de tecles àmplia que minimitza els errors d’escriptura. El ratolí tàctil integrat utilitza la tecnologia multi toc (multi-touch) que reconeix els moviments suaus i precisos dels dits, combinant confort i utilitat.

Colors realistes – Experiència viscuda, Immersiva

La pantalla multitàctil IPS de 12 polzades del MateBook està millorada per un marc ultra fi i una ràtio pantalla-cos de 84 per cent. La pantalla té una resolució de 2160×1440 i un angle de visió de 160° per a una experiència immersiva. La gamma de color arriba a un impressionant 85 per cent, capaç de mostrar colors realistes.

Bateria de llarga durada – Fet per Mobilitat

Per garantir que MateBook ofereix un rendiment òptim com a dispositiu portàtil, la vida de la bateria i la seva potència van ser una prioritat durant el procés de disseny. La seva bateria de liti d’alta densitat i 33.7Wh ofereix suficient potència per a 9 hores de treball, 9 hores consecutives d’ús a Internet i 29 hores de reproducció de música. El dispositiu també inclou l’exclusiva tecnologia d’Huawei per a l’estalvi de consum per tal de satisfer les necessitats dels usuaris de negoci. La bateria del MateBook pot recarregar plenament en només dues hores i mitja. Quan no hi ha temps suficient per a una càrrega completa, el dispositiu pot emmagatzemar fins a un 60 per cent de capacitat en només una hora.

Alta eficiència i agilitat – Fabricat per productivitat

MateBook executa Windows 10 i funciona amb la Sisena Generació de processadors intel·ligents Intel® Core™ M, posant una alta velocitat de processament i les eines de productivitat laboral més essencials, incloent-hi Microsoft Office, en les puntes dels dits de l’usuari. El dispositiu ofereix fins a 8GB de memòria RAM LPDDR3 i un disc dur d’estat sòlid amb una capacitat màxima de fins a 512GB. I, emprant un procés únic d’apilament de maquinari, Huawei és capaç d’oferir un disseny sense ventilador, garantit cap soroll quan s’està utilitzant el MateBook.

MateBook

“La nostra col·laboració amb Huawei ofereix als consumidors una nova forma d’experimentar Windows 10 en un dispositiu amb un atractiu dissenyat,” assegura Peter Han, vicepresident de Màrqueting Mundial per OEM a Microsoft Corp “Huawei comprèn com els usuaris volen interactuar amb els dispositius i està oferint una nova perspectiva en aquest terreny. La nostra relació amb Huawei és un gran exemple del creixent ecosistema de dispositius portàtils premium Windows 10.”

Huawei comprèn com els usuaris volen interactuar amb els dispositius i està oferint una nova perspectiva en aquest terreny. La nostra relació amb Huawei és un gran exemple del creixent ecosistema de dispositius portàtils premium Windows 10.

MatePen – Més que un llapis (Stylus)

Quan s’utilitza per prendre notes escrivint amb la mà, el llapis MatePen inclòs ofereix 2,048 nivells de sensibilitat, captant perfectament les subtils i diverses utilitzacions de l’usuari amb el llapis sense retards. Per funcions empresarials avançades, MatePen suporta funcions gràfiques i matemàtiques i pot utilitzar-se com punter làser a les presentacions.

El primer del món en desbloquejar-se amb un sol toc – Una nova manera de desbloquejar

MateBook ofereix seguretat al mateix temps que permet un accés ràpid gràcies al reconeixement de l’empremta dactilar que suporta una identificació sensitiva de 360 ​​graus per tenir menys errors de reconeixement. Es necessita un únic toc per desbloquejar la pantalla MateBook – el reconeixement d’empremta dactilar més ràpid de la indústria.

MateBook

Millor connectivitat – Veritable comoditat

A més, el MateBook té un punt d’accés mòbil Wi-Fi que permet que els usuaris estiguin connectats quan no hi ha una connexió tradicional a Internet. Altres prestacions que asseguren una experiència mòbil eficient i contínua inclouen la capacitat de transferir dades fluidament que permet transferir documents arrossegant i deixant-los anar des de o cap a smartphons Android.

Preu i disponibilitat

El MateBook estarà disponible a Àsia, Europa i Nord Amèrica en els pròxims mesos en 2 elegants colors: gris i daurat. El preu del MateBook és de 799 € en la seva versió de 4 GB de RAM, 128 GB d’emmagatzematge intern i processador Intel de 6a generació M3, arribant als 1.699€ en la vesió de 8 GB de RAM, 512 GB d’emmagatzematge intern i processador Intel de 6a generació M6.

El MatePen tindrà un preu de 69 €, el MateDock de 99 € i el protector “Kerboard” 149 €.